Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Tι γίνεται με προπονητή στον ΠΑΟΚ;

Ποια είναι τα δεδομένα για τον υποψήφιο νέο προπονητή του ΠΑΟΚ που ακόμη αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατό λύτη. Γιατί είπε "όχι" ο Ντι Ματέο και ο ...ιδανικός Σάαφ 
Συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων υποψήφιων τεχνικών για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και είναι λογικό να συμβαίνει από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του ακόμη δεν έχουν καταλήξει. Χθες στην Τούμπα, στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα έγινε μια σύσκεψη της τριανδρίας Τσιστιακόφ-Βρύζα-Ζαγοράκη με τον Ιβάν Σαββίδη, παρουσία και της Μαρία Γκοντσάρεβα, για τις διαθέσιμες λύσεις.

Το ρεπορτάζ λέει ότι προκρίνονται δύο Ευρωπαίοι τεχνικοί, με ένα από τους οποίους η ΠΑΕ θα επιδιώξει να έρθει σε συμφωνία. Τη σύσκεψη ακολούθησε η φημολογία για Έμερι (γιατί είναι Ισπανός και έχει δουλέψει και στη Ρωσία), αλλά και η δημοσιοποίηση πληροφοριών ότι ο Βρύζας έκανε ταξίδι στο εξωτερικό, στη Γερμανία και πιθανόν σε μία άλλη χώρα. Πολλοί προσπάθησαν να βρούνε ποιος Γερμανός μπορεί να απασχολεί. Πολύ καλή άποψη μεταξύ όλων των στελεχών της ΠΑΕ υπάρχει για τον Τόμας Σάαφ της Βέρντερ, αλλά πληροφορίες για κρούση (τη στιγμή μάλιστα που φέρεται να έχει προχωρημένες επαφές με τη Μπεσίκτας), το olaPAOK.gr δεν έχει στη διάθεσή του.

Αυτό που γνωρίζουμε και μπορούμε να γράψουμε είναι πώς από τα μεγάλα ονόματα, αυτό με το οποίο ο Σαββίδης προσπάθησε να μπει σε διαπραγμάτευση είναι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει να ανεβάσει πολύ ψηλά, οικονομικά, την πρότασή του για να φέρει τον Ιταλό στην Ελλάδα, αφού είχε συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες από το περιβάλλον Αμπράμοβιτς.

Οι συζητήσεις, όμως, δεν προχώρησαν, καθώς ο Ιταλός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, προφανώς γιατί θεωρούσε πισωγύρισμα αυτή την κίνηση. Αυτή η υπόθεση, όμως, δείχνει μία διάθεση από πλευράς Σαββίδη να κάνει κάτι ξεχωριστό από το καλοκαίρι. Το τι θα πετύχει τελικά στην υπόθεση προπονητή, είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: