Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Φουλ για Μπόρεκ!!

Προχωρά για την απόκτηση του Τομάς Μπόρεκ ο Παναθηναϊκός. Επαφή του Νταμπίζα με τον μάνατζερ του Τσέχου μέσου. Έρχεται και υπογράφει ο Μπαϊράμι, κλείνει ο Φάλκενμπουργκ, δυσκολίες για Μπεργκ.

Φουλ για Μπόρεκ
Για την απόκτηση του Τομάς Μπόρεκ κινείται ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησε από κοντά τον 27χρονο μέσο της Ντούκλα Πράγας στη χθεσινή νίκη επί της Μλάντα με 2-1 και σχημάτισε πολύ καλές εντυπώσεις γι την αξία του.

Μετά τον αγώνα είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Τσέχου με στόχο να αποκτηθεί δίχως να πάρει η ομάδα του περισσότερες από 100.000 ευρώ, καθώς τα οικονομικά μέσα των «πράσινων» είναι περιορισμένα. Πάντως η Ντούκλα σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να πέφτει κάτω από τις 150.000 ευρώ, ποσό που δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει ο Παναθηναϊκός για παίκτη που σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος. Τον Μπόρεκ, που παίζει ως εσωτερικός μέσος, πιθανώς να παρακολουθήσει από κοντά και ο Γιάννης Αναστασίου.

Με το στυλό στο χέρι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι θα είναι εκτός απροόπτου η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός ακραίος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Η Τβέντε, όπου και ανήκει, δεν θα εισπράξει χρήματα αλλά θα διατηρήσει 35% ως ποσοστό μεταπώλησης για τον πρώτο χρόνο από το τετραετές συμβόλαιο που θα υπογράψει και μικρότερο για τα επόμενα χρόνια.

Οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά και στον Έρικ Φάλκενμπουργκ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αναλάβει τις επαφές με την Άλκμααρ για τον 25χρονο μέσο και η συμφωνία είναι πολύ κοντά.

Δυσκολίες για Μπεργκ

Σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες μεταγραφικές υποθέσεις, δυσκολίες που πιθανώς να αποδειχτούν αξεπέραστες έχουν προκύψει για τον Μάρκους Μπεργκ. Αυτές δεν έχουν να κάνουν με τις ετήσιες απολαβές του Σουηδού σέντερ φορ, αλλά με το πριμ υπογραφής που θέλει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να δώσει ένα μεγάλο ποσό εφάπαξ στον 27χρονο ποδοσφαιριστή και τις επόμενες μέρες θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα.

Ανοικτά παραμένουν για τον Παναθηναϊκό και τα «μέτωπα» των Καραγκούνη και Ντελαπλάς.

* Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Νάπολι για το δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Στέφανο Καπίνο είναι δεδομένη, αλλά για να οριστικοποιηθεί εκκρεμεί η… έγκριση από το νέο προπονητή της ομάδας, που θα είναι ο Ράφα Μπενίτεθ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: