Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Καλύτερο μπάσκετ με Αγγέλου»

Ο γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης, τοποθετήθηκε στον “Arena 89.4 fm” για τον άδοξο αποκλεισμό από τον Πανιώνιο, τονίζοντας πως οι “κίτρινοι” είχαν καλύτερη παρουσία από τους κυανέρυθρους”, εξήρε τη δουλειά του Βαγγέληξ Αγγέλου, καταδίκασε και αποκάλεσε “ντροπή”τα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη, ενώ άφησε ανοιχτό το εδνεχόμενο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.
Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:
Αρχικά, είπε: “Προσπαθήσαμε ως το τέλος, νομίζω το είδε ο καθένας αυτό. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι από τα play off.
Για το ότι ο Άρης είχε καλύτερη παρουσία από τον Πανιώνιο σε αυτά τα τρία παιχνίδια: “Και εγώ την ίδια εικόνα έχω. Δεν έχει καμία σχέση το πρωτάθλημα με τα play off και αποδείξαμε πως η απόσταση που μας χώριζε δεν ήταν πραγματική. Ο Πανιώνιος είχε κάνει μια πολύ καλή πορεία, αλλά νομίζω αποδείχθηκε πως κι εμείς δικαούμασταν καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια”.
Για την δουλειά του Βαγγέλη Αγγέλου: “Ο κ. Αγγέλου έκανε μια πολύ καλή δουλειά, η οποία δε γινόταν να φανεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, χάσαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος, αλλά γενικώς δείχναμε πως ολοένα και περισσότερο παίζουμε καλύτερο μπάσκετ”.
Για τα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη στο τελευταίο παιχνίδι: “Είναι ντροπή όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη. Και τα τρία παιχνίδα ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ, αλλά αυτά τα πράγματα πρέπει να εκλείψουν. Είναι ντροπή για το άθλημα, σε όποιο γήπεδο κι αν γίνονται”.
Για την παρουσία του στον Άρη και την ενδεχόμενη παραμονή του και την επόμενη σεζόν: “Νιώθω σαν το σπίτι μου, αναμφισβήτητα. Θα το συζητήσω πολύ σοβαρά να παραμείνω στην ομάδα. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ας είμαστε ρεαλιστές. Αλλά γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από φέτος και φαίνεται πως θέλει η νυν διοίκηση να αλλάξει τα πράγματα και μακάρι να κάνουν και πάλι δυνατό τον Άρη. Να είναι μια ομάδα που θα θέλει κάθε παίκτης να αγωνιστεί και, σίγουρα, για μεάν θα είναι μια από τις επιλογές για την επόμενη σεζόν”.
Για την αύρα που προσδίδει η μετονομασία της σάλας του “Αλεξανδρείου” σε Νick Galis Hall”, αλλά και η φανέλα του “Νικ” στην οροφή του γηπέδου: “Δεν έχεις άδικο! Εκείνη η εκδήλωση μας έδωσε και καταλάβαμε σε ποια ομάδα παίζουμε, τι φανέλα φοράμε. Ήταν μια πολύ σπουδαία εκδήλωση, υπάρχει άλλη αύρα στο γήπεδο πλέον, που την προσδίσει το όνομα της σάλας της έδρας μας και η φανέλα του Νίκου Γκάλη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: