Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πιο κοντά σε «σεντόνι» και προπονητή!!

Μόλις έναν βαθμό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League. Παράλληλα, μειώνονται οι υποψήφιοι για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο και όλα δείχνουν ιβηρική.

Πιο κοντά σε «σεντόνι» και προπονητή
Σε τροχιά… Champions League βρίσκεται από χθες ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη (1-0) επί του Αστέρα Τρίπολης μέσα στην Τούμπα.

Πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα χάσει την πρώτη θέση που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο μόνο με… αυτοκτονία, αφού χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να πετύχει τον πιο μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ο ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζουν τις επαφές που έχουν για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας. Στο περιθώριο του χθεσινού ματς υπήρξαν συζητήσεις και οι Τσιστιακόφ - Βρύζας – Ζαγοράκης ενημέρωσαν λεπτομερώς τον Ιβάν Σαββίδης.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αφαιρέσει αρκετά ονόματα από τη λίστα των υποψηφίων και φορτσάρουν για 2-3 περιπτώσεις, οι οποίες και θεωρούνται ιδανικές για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από την ιβηρική χερσόνησο, όπου έγιναν τα περισσότερα και πιο σημαντικά ταξίδια.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε έντονα το όνομα του Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, όμως η SportDay αναφέρει πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού πρόθεση του Σαββίδη είναι να συμφωνήσει με κάποιον έμπειρο προπονητή που έχει συνηθίσει σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπογραμμίζεται πως αν ο προπονητής που έχει τον πρώτο λόγο, έχει ακόμη υποχρεώσεις (π.χ. Ισπανία), τότε η συμφωνία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα. Αλλιώς το θέμα θα κλείσει γρήγορα κι ο νέος προπονητής θα αρχίσει να ασχολείται με την ομάδα από την τρέχουσα εβδομάδα.

**** Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη κι όλοι στην ομάδα αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: