Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Και ο Έμερι στη λίστα του ΠΑΟΚ!!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δίνει τη δική του «μάχη» για τα πλέι οφ, όμως η διοίκηση της ομάδας δεν σταματά την αναζήτηση τεχνικού, προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν. Τελευταίο όνομα, ο Ουνάι Έμερι.

Και ο Έμερι στη λίστα του ΠΑΟΚ
Και η λίστα… καλά κρατεί. Ο Γιώργος Γεωργιάδης «τρέχει» την ομάδα στα πλέι οφ, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη, όμως στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την αναζήτηση προπονητή. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι αυτό του Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και τώρα είναι προπονητής της Σεβίλλης, ενδιαφέρει τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια, ολοκλήρωσε τη συνεργασία τους με τις «νυχτερίδες» το περασμένο καλοκαίρι και έτσι έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Πειραιώτες, από τους οποίους έφυγε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία και ο Έμερι πήγε λίγο αργότερα, στην Σπαρτάκ Μόσχας. Εκεί έμεινε για λίγο, απέτυχε και αποχώρησε για να κάτσει στον πάγκο της Σεβίλλης.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν το βιογραφικό του και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν, εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να φεύγει από την Σεβίλλη, στο φινάλε της σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: