Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Λαζαρίδης: «Το μάξιμουμ στα δύο τελευταία ματς»

Ικανοποιημένος από την απόδοση με τα Γιάννενα, αλλά και με την γενικότερη παρουσία της ομάδας του στα πλέι-οφ, εμφανίστηκε ο Νίκος Λαζαρίδης. Νίκη στην Τούμπα θέλει ο Ράντμαν

Λαζαρίδης: «Το μάξιμουμ στα δύο τελευταία ματς»
Ο έμπειρος αμυντικός του Ατρόμητου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπογράμμισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα στις δύο αναμετρήσεις που απομένουν για να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών: «Η ομάδα έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση αλλά σήμερα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια.Θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια το μάξιμουμ των βαθμών. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και το μόνο που μετράει είναι οι βαθμοί αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η κούραση. Σε όλα τα ματς μπαίνουμε για τους τρεις βαθμούς και η ομάδα έδειξε ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Αντέχουμε και το έχουμε δείξει, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο».

Με την σειρά του ο Βέλιμιρ Ράντμαν έδωσε σύνθημα για νίκη μέσα στην Τούμπα: «Πιστεύω ότι έδωσα τα πάντα όπως και σε όλα τα παιχνίδια και βοήθησα την ομάδα μου και αυτή είναι η δουλειά μου. Στα πλέι οφ έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά χρειάζεται και η τύχη και το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Εμείς θα πάμε στην Τούμπα για τη νίκη και σημαντικό ρόλο γενικά στα πλέι οφ παίζει η κούραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: