Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Όλα εδώ πληρώνονται…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από μία άλλη σκοπιά, Ολυμπιακή…
** Δεν ξέρω πολλούς Ολυμπιακούς να είναι φανατικοί οπαδοί της Μπάγερν. Αλλά ξέρω πολλούς Ολυμπιακούς, που το Σάββατο το βράδυ χάρηκαν με το γκολ στο 89’, που έδωσε στο Μόναχο το Τσάμπιονς Λιγκ! Πολύ απλά, γιατί το γκολ το έφαγε η Μπορούσια Ντόρτμουντ!
** Ναι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που μόλις πριν ενάμιση χρόνο, Δεκέμβρης ήταν του 2011, είχε χάσει πάλι με ένα γκολ στο 89’, μέσα στο ίδιο της το σπίτι από την Ολιμπίκ Μαρσέϊγ με 3-2, παρότι έως το 85ο λεπτό προηγούνταν με 2-1, η γερμανική ομάδα.
** Κι από εκείνη την ήττα, που τόσο είχε συζητηθεί τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός είχε μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ως το 89ο λεπτό ήταν στους «16» της διοργάνωσης. Βλέπετε, όλα εδώ πληρώνονται.
** Τότε, η Ντόρτμουντ μαθαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός κέρδιζε την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Αντίθετα, η Μαρσέϊγ ήθελε δύο γκολ για να γυρίσει το ματς και να περάσει εις βάρος του Ολυμπιακού. Και τα έβαλε! Από το 85’ και μετά…
** Εκείνη τη βραδιά, είχαν πονέσει πολύ όλοι οι Ολυμπιακοί στο 89ο λεπτό. Τώρα, ήρθε η σειρά της Μπορούσια, που να θυμίσω πως είχε φάει τρία γκολ μέσα στο Φάληρο ως πρωταθλήτρια Γερμανίας, να πονέσει στο 89ο λεπτό. Κι ο πόνος ήταν ακόμη μεγαλύτερος, η απώλεια ενός ολόκληρου Τσάμπιονς Λιγκ.
** Επειδή όλα εδώ πληρώνονται…
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: