Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές»

Πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές θα είναι ο ΠΣΑΠ επεσήμαναν οι Κώστας Πούλιος και Στέλιος Γιαννακόπουλος με αφορμή τις εκλογικές διαδικασίες που έγιναν σήμερα.

«Πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές»
Περίπου δύο ώρες αναμένεται το αποτέλεσμα από τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για το νέο ΔΣ του ΠΣΑΠ.

Ο Κώστας Πούλιος και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους επεσήμαναν ότι ο ΠΣΑΠ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

«Οι στόχοι της παλιάς διοίκησης της επιτεύχθηκαν. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά δίπλα στους ποδοσφαιριστές και θέλαμε να φτιάξουμε την επικοινωνία μας μαζί τους. Τον Μάρτιο του 2011 περάσαμε ένα δυνατό μήνυμα κατά της βίας με την αποχή των παικτών από τα γήπεδα», τόνισε – αρχικά- ο Κώστας Πούλιος ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΑΠ και συνέχισε:

«Επίσης συμμετείχαμε στον Μαραθώνιο Αγάπης για τη βοήθεια των ευπαθών ομάδων με τη στήριξη των παικτών από την Εθνική του 2004 φτάσαμε σε έναν στόχο και συνεχίζουμε. Ο ΠΣΑΠ θα είναι πάντα δίπλα στους επαγγελματίες παίκτες και το δείχνουμε έμπρακτα αφού στις 6 -76 Ιούλιου θα πάρουμε μέρος στο τουρνουά στην Νιόν της Ελβετίας όπου θα προσπαθήσουμε οι ελεύθεροι παίκτες του συνδέσμου να βρουν ομάδα».

Ο Κώστας Πούλιος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για την ασφάλιση των παικτών…

«Πέρσι το πρωτάθλημα άρχισε χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και με συνεχή αγώνα καταφέραμε να πετύχουμε την καλύτερη ασφάλιση για τους παίκτες. Στόχος μας είναι το εγγυητικό ταμείο. Είμαστε σε θέση να υπογράψουμε κάτι με τη Football League στις 30 /6 για να πληρώνονται οι παίκτες που οι ομάδες τους έπεσαν για οποιοδήποτε λόγο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μαζί με τη ΛΑΒΗ μπορούμε να δώσουμε καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη», ανέφερε και κατέληξε…

«Θα βγάλουμε ένα πρόγραμμα για να παίρνουν οι παίκτες ένα πτυχίο Sport Management προκειμένου να στελεχώσουμε θέσεις, όπως στη Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, κτλ και από του χρόνου όλοι οι παίκτες θα έχουν κάρτα ελευθέρας εισόδου».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στάθηκε στη σημασία της παρουσίας δύο παικτών από την Εθνική ομάδα του 2004 στις εκλογικές διαδικασίες, δηλαδή, τους Χαλκιά και Κατσουράνη.

«Θέλω να πιστεύω ότι με την τεράστια βοήθεια όλων των παικτών κάναμε κάποια πράγματα αλλά πρέπει να υπάρχει και συνέχεια. Η επιτυχία είναι δεδομένη και για την επόμενη τριετία καθώς τα παιδιά που θα στελεχώσουν το ΔΣ το επόμενο είναι ικανά, ξέρουνε τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών και έχουν φάει τον ΠΣΑΤ με το κουτάλι.

Τέλος είναι πολύ ευχάριστο που δύο παιδιά από την Εθνική ομάδα του 2004, δηλαδή, ο Χαλκιάς και ο Κατσουράνης βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: