Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Παράσχος: «Nίκη στην Τούμπα»

Το σύνθημα για νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράσχος: «Nίκη στην Τούμπα»
Ο τεχνικός του Ατρόμητου, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, τόνισε πως επόμενος στόχος της ομάδας του είναι η νίκη στην έδρα του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος:


«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε για τέταρτο σερί παιχνίδι καλά και είμαστε οι αδικημένοι των πλέι οφ γιατί θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Πετύχαμε δύο ωραία γκολ και προηγηθήκαμε με 2-0. Για πρώτη φορά κάναμε ένα λάθος και δεν μας στοίχισε. Ήμασταν τυχεροί γιατί ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε μπει ξανά στο παιχνίδι.

Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη στην Τούμπα. Αν είμαστε τυχεροί και εκεί θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Και εδώ που φτάσαμε και έχουμε αυτά τα τρεξίματα και αυτή τη διάρκεια είμαστε ευχαριστημένοι. Εμείς πρεσάρουμε ψηλά και δεν κάνουμε μεγάλες διαδρομές. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας έκανε πιο ελκυστικούς.

Με το ροτέισον το απαραίτητο θα παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι με τον ΠΑΟΚ. Αν κάτι αλλάξαμε στον Ατρόμητο είναι αυτό το πράγμα. Να ρισκάρουμε πιο πολύ ψηλά. Εχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε αυτό. Ας έρθει με το καλό η πρώτη θέση και εκεί θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Με τα παιδιά τα συζητάμε και ξέρουμε λίγο πολύ που βρισκόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: