Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

“Έπρεπε να ήταν εδώ ο νέος προπονητής… χτες”!

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μήτογλου, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm”, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει πειθαρχία στην ομάδα εάν θέλει να πάει για μεγάλα πράγματα, επεσήμανε πως ο ίδιος θα ήθελε Έλληνα προπονητή αλλά γνωρίζοντας πως θα τον “βγάλει” ο κόσμος… άχρηστο, προτιμά Γερμανό, ενώ υπογράμμισε πως ο νέος προπονητής του “δικεφάλου” θα έπρεπε ήδη να είχε έρθει στην ομάδα, στέλνοντας το μήνυμά του με πολλούς αποδέκτες.
Για τη χτεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα, το γκολ του Ολίσε αλλά και την παρουσία του “δικεφάλου: “Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Οι παίκτες έκαναν το “2 στα 2″ με τον Αστέρα, που φέτος είχαν δυσκολίες με αυτή την ομάδα. Σίγουρα, με αυτή τη νίκη είναι κοντά στην πρωτιά των play off. Αν κερδίσει τον Ατρόμητο, θα τελειώσει η υπόθεση.
Πράγματι, φοβερό γκολ! Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε την απόδοση της Τρίπολης την περασμένη Τετάρτη, αλλά πήρε τη νίκη. Ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαιτέρως τον ΠΑΟΚ”.
Για την αναγκαιότητα να υπάρχει στρατηγική και πειθαρχία στην ομάδα: “Σίγουρα, εφόσον έχουν τεθεί μεγάλοι στόχοι από τη διοίκηση και την ιδοκτησία της ομάδας, θα πρέπει να υπάρξει μια στρατηγική και σοβαρή οργάνωση στο θέμα του προπονητή, αλλά και στη στελέχωση του ρόστερ, διότι θα έρθουν πολλοί νέοι πάικτες, από ότι φαίνεται.
Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην πειθαρχία. Αυτή είναι η βάση για να χτιστεί μια καλή και μεγάλη ομάδα. Επίσης, θα πρέπει οι παίκτες να παίζουν και λίγο για τον κόσμο, λίγο και για τον εαυτό τους”.
Για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και τη δική του γνώμη-προτίμηση: “Αν φέρουμε Έλληνα είναι βέβαιο πως θα τον “βγάλουμε” άχρηστο. Ο Άγγελος έχει δώσει τα δείγματα του, αλλά και πάλι θα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα τον αποδοκιμάσουν και θα τον απαξιώσουν. Από αυτή την άποψη, και επειδή θέλουμε να δούμε τί μπορεί να καταφέρει ενδεχομένως ένας μεγάλος ξένος προπονητής. Εγώ, ίσα ίσα, πιστεύω στους Έλληνες προπονητές, είναι καταξιωμένοι και θα ήθελα στον ΠΑΟΚ ομοεθνή μας.
Ο κόσμος ζητά μεγάλο και ξένο προπονητή, επομένως καλύτερη προοπτική θα ήταν ένας Γερμανός, που αυτοί ως σχολή έχουν μέσα τους την πειθαρχία”.
Για τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ και την απόδοσή τους αλλά και σε ποιες γραμμές θα χρειαστεί ενίσχυση: “Βλέπαμε ότι οι παίκτες φορούσαν την ασπρόμαυρη φανέλα αλλά δεν αντιλαμβάνονταν πως αυτή η ομάδα είναι ξεχωριστή, είναι μια καλή και μεγάλη ομάδα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έδειξαν τι μπορούν να κάνουν. Σίγουρα θα χρειαστούν παίκτες σε όλες τις γραμμές.
Για τα διοικητικά και τα… ονόματα που εμπλέκονται, αλλά και την ανάγκη να ήταν εδώ… χτες ο νέος προπονητής: “Δεν είμαι αρμόδιος και ειδικός να σας πω. Εγώ νομίζω πως ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο, δεν τον νοιάζουν τα ονόματα. Πιστεύω πως ο προποινητής έπρεπε να ήταν εδώ… χτες. Να εξάγει τα συμπεράσματά του, να δει ποιοι παίκτες μπορούν να είναι μέλη του ρόστερ και την επόμενη σεζόν, να παρακολουθήσει τις προπονήσεις, να καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε και να χαράξει τη στρατηγική για την νέα χρονιά, που θα είναι πολύ σημαντική”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: