Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Θέλει να δει Ρούνεϊ ο Μόγιες!!

Η ανανέωση της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γουέιν Ρούνεϊ είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος ζήτησε να συναντηθεί άμεσα με τον ποδοσφαιριστή.

Θέλει να δει Ρούνεϊ ο Μόγιες
Να ξεκαθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα της παραμονής του Γουέιν Ρούνεϊ στην Μάντσεστερ Γουνάιτεντ θέλει ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος κανόνισε εσπευσμένα συναντηση.

Ο νέος τεχνικός θαυμάζει το ταλέντο του 27χρονου επιθετικού και θέλει πολύ να τον κρατήσει στην ομάδα. Άλλωστε, έχουν συναντηθεί ξανά στην Έβερτον, αφού ήταν ο προπονητής που τον εμπιστεύτηκε για το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, σε ηλικία 16 ετών.

Είναι επόμενο λοιπόν, να είναι μια απ’ τις πρώτες του κινήσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων» και να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ακούσει το «ναι».

Μοναδικό εμπόδιο αποτελεί η ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία τον οδήγησε να αναζητήσει την πόρτα της εξόδου, με τις προτάσεις να πέφτουν... βροχή.

Πάντως, ο Μόγιες είναι αισιόδοξος ότι θα ακούσει την θετική απάντηση του Ρούνεϊ, γι’ αυτό έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την επίσημη συνάντηση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: