Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Γιουχαΐσματα και «λαϊκά δικαστήρια»

Κανείς δε μπορούσε να το πιστέψει. Ο Ηρακλής αν και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου, δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Πλέον πηγαίνει στα play off για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την επιστροφή του στη Super League. Απογοήτευση, πίκρα, εκνευρισμός και πόσα ακόμα παρόμοια συναισθήματα.

Ο κόσμος πίστεψε, βοήθησε την ομάδα, αλλά είδε μια ομάδα να μη μπορεί, να μην έχει τις δυνατότητες να κερδίσει το παιχνίδι και αυτόματα την άνοδο. Στο τέλος της αναμέτρησης η πίκρα κι ο εκνευρισμός ήταν φανερός. Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα σ' όλους. Τους παίκτες, τον προπονητή αλλά και στη διοίκηση για την αρνητική έκβαση της προσπάθειας. Μετά το τέλος μάλιστα του αγώνα έξω από το Καυτανζόγλειο συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος. Η οργή "ξεχείλιζε".

Πολύπαθος όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος περίμενε να πανηγυρίσει χθες την επάνοδο, αλλά δεν ήρθε. Η αγανάκτηση έφερε ως αποτέλεσμα και κάποια σπασμένα τζάμια στο Καυτανζόγλειο. Φωνές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια με τις ηπιότερες των εκφράσεων -και που μπορούν να μεταφερθούν- να εμπεριέχουν το μήνυμα: "Δεν μπορείτε, δεν αντέχετε τον Ηρακλή" με το κλίμα φανερό έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας. Κι αυτά τα μηνύματα είχαν αποδέκτες τους πάντες.

"Δεν μπορέσατε να κερδίσετε ούτε τον αδιάφορο Παναιτωλικό! Είστε ανίκανοι!" έλεγαν κάποιοι άλλοι "πνιγμένοι" στην αγανάκτηση για τη χαμένη ευκαιρία. Είναι περιττό να μεταφερθεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν προέβη σε δηλώσεις πέραν του Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: