Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αναβλήθηκε το ραντεβού με την ΕΠΟ!!

Δεν θα συζητηθεί το θέμα της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία τη νέα διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Αναβλήθηκε το ραντεβού με την ΕΠΟ
Ένα σωρό προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση του Άρη, με τον Δημήτρη Ηλιάδη να μην έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο.

Μία από τις προτεραιότητες της «κίτρινης» ΠΑΕ είναι το θέμα οι επαφές με την ΕΠΟ για την υπαγωγή της Εταιρείας στο άρθρο 99, όμως αυτό δεν πρόκειται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ομάδας.

Η Ομοσπονδία επικοινώνησε με τους Θεσσαλονικείς και τους ενημέρωσε ότι πιθανότατα το παραπάνω ζήτημα δεν θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίασή της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αποφάσισε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρωθεί κανονικά η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της ΠΑΕ.

Πάντως, ο κ. Ηλιάδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την ΕΠΟ, ενώ οι κ.κ. Στεφανίδης και Γρόλλιος θα μεταβούν στην Αθήνα για παν ενδεχόμενο.

Στόχος του νέου προέδρου του Άρη είναι να εξασφαλίσει νέα διορία από την Ομοσπονδία για το θέμα των οφειλών προς τους πρώην και κυρίως για τους 8 Έλληνες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις και υπάρχουν πιέσεις και από τον ΠΣΑΠ.

Περιμένει ο Σούλης…

Ειδοποίηση της νέας διοίκησης του Άρη περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ώστε να μιλήσει από κοντά με τους νέους παράγοντες του συλλόγου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Πάντως, ο κ. Ηλιάδης στις προγραμματικές του δηλώσεις άφησε να εννοηθεί ότι μιλάει με άλλους τεχνικούς και αυτό είναι κάτι που ενόχλησε τον 46χρονο προπονητή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: