Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Όλοι στο… χορό!!

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος του ΠΑΣ. Τον νίκησε 2-0 στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική και με 7 βαθμούς τον έπιασε στην δεύτερη θέση των πλέι οφ, μπαίνοντας πλέον πολύ δυνατά στην μάχη.

Όλοι στο… χορό
Χωρίς καν να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ και τον έπιασε στην δεύτερη θέση με εφτά βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον ΠΑΟΚ.

Ο Καραγκούνης στο 17ο λεπτό και ο Ναπολεόνι στο 46΄πέτυχαν τα τέρματα για την ομάδα του Παράσχου. Άτυχος ο Ιταλός, δέκα λεπτά μετά το γκολ που έβαλε τραυματίστηκε στο χέρι, αποχώρησε από το ματς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από την άλλη πλευρά, ήταν εμφανές ότι χωρίς τον τιμωρημένο Ντε Βινσέντι, ο ΠΑΣ είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία. Περιορίστηκε στο να ψάχνει… αντεπιθέσεις αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Στους 10 βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ που παίζει με τον Ατρόμητο στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική. Από 7 έχουν η ομάδα του Περιστερίου και ο ΠΑΣ, 5 έχει ο Αστέρας Τρίπολης.

Το ματς:



Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κυκλοφορούσε την μπάλα και προσπαθούσε να βρει δρόμο για την αντίπαλη εστία, ο ΠΑΣ όμως είχε την καλύτερη στιγμή με το σουτ του Γεωργίου στο 10΄ να καταλήγει κόρνερ. Γενικά, η ομάδα του Χριστόπουλου έδινε χώρο στον αντίπαλο και περίμενε να βρει ευκαιρία για μία καλή κόντρα επίθεση, έχοντας Γεωργίου και Ίλιτς να φεύγουν γρήγορα…

Ο Ατρόμητος όμως ήταν αυτός που βρήκε την άμυνα του ΠΑΣ στον… ύπνο. Ο Σουμπίνιο έκανε την μπαλιά στην πλάτη και ο Καραγκούνης κοντρόλαρε και νίκησε τον Φέγκρους για να κάνει το 1-0 στο 17΄. Από εκείνο το σημείο και μετά, τα Γιάννενα προσπάθησαν και πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Πολύ λογικά το ημίχρονο έληξε με το 1-0.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει. Ο Ναπολεόνι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, κάνοντας απλή υπόθεση την συνέχεια του αγώνα για την ομάδα του. Ο ΠΑΣ έμοιαζε να τα έχει χαμένα και στο 53΄ο Ναπολεόνι που είχε βρει… αυτοπεποίθηση, σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ο Ιταλός ήταν άτυχος όμως, τραυματίστηκε στο χέρι του και έφυγε εκτός δίνοντας την θέση του στον Κούτσι. Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί με αντεπιθέσεις και στο 64΄ο Βίλα σημάδεψε το δοκάρι του Ράντμαν, με σουτ από πλάγια θέση, καταγράφοντας την καλύτερη στιγμή για την ομάδα του. Από την στιγμή που το γκολ δεν ήρθε, το τελευταίο διάστημα του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα των Ιωαννίνων να σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι… Μάλιστα, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο γκολ αλλά στο 81΄Μπρίτο και Κούτσι δεν μπόρεσαν σε μία φάση διαρκείας να νικήσουν τον Φέγκρους.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (46΄Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραγκούνης (72΄Μπάλλας), Ιγκλέσιας, Πίτου, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (59΄Κούτσι)

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Ντάσιος (83΄Νάκος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ίλιτς (74΄ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς (67΄Μπέριος), Κοροβέσης, Γεωργίου, Λίλα, Οικονόμου, Βίλα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: