Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Απ' άλλον μουστάκια το περίμενε, απ' άλλον το βρήκε!

Είναι φοβερό, πάντως, αυτό που έγινε με τον Ατρόμητο. Απ΄ άλλον μουστάκια περίμενε να δει προκοπή και άλλος, τελικά, βοήθησε την ομάδα να ανακάμψει και να παίξει μπαλίτσα...
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε αρχικά με Μπάγεβιτς. Δεν βγήκε αυτή η επιλογή. Ούτε και η δεύτερη με τον "μουστάκια", τον Αναστόπουλο που, πάντως, ανέλαβε στα μισά της σεζόν και η ομάδα δεν ήταν με δικές του επιλογές. Οι Περιστεριώτες, λοιπόν, παίζανε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ένα από μέτριο ως υποφερτό ποδόσφαιρο.

Και τελικά έπρεπε να φτάσουν τα πλέι οφ και να πάει στο Περιστέρι ένας άλλος …μουστάκιας, ο Παράσχος, για να δει προκοπή ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος στα πλέι οφ κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και διατηρεί ελπίδες ακόμα και για το εισιτήριο στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παράσχος φαίνεται ότι την έχει βοηθήσει την ομάδα και ο Ατρόμητος δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο.
Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε με νίκη επί του ΠΑΟΚ, έχασε από τον Αστέρα, έφερε ισοπαλία στα Γιάννινα και κέρδισε τον ΠΑΣ. Πολύ καλή, δηλαδή, η συγκομιδή των εφτά πόντων σε τέσσερα ματς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: