Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μόνο έτσι θα χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ!!

Ο ΠΑΟΚ κάνει τα εύκολα δύσκολα και μετά πιο εύκολα. Πώς πνίγεται σε μία κουταλιά νερό και γιατί άλλαξε το σκηνικό; «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά και την 4η αγωνιστική στα πλέι οφ. Καλά, αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ φέτος είναι φοβερό. Κι αφήνω τώρα την κανονική σεζόν που του βγήκε η ψυχή μέχρι να εξασφαλίσει με τα χίλια ζόρια την 2η θέση προς το τέλος του πρωταθλήματος. Πιάνω περισσότερο τα πλέι οφ.
Καβάλα στ’ άλογο
Ξεκινάνε, λοιπόν, τα ματς και ο ΠΑΟΚ είναι καβάλα στ’ άλογο. Με 4 β. μπαίνει από την αρχή στην θέση του οδηγού. Όλα μοιάζουν εύκολα, δηλαδή.
Η ανατροπή
Εκεί, λοιπόν, που προηγείται στο Περιστέρι την 1η αγωνιστική και είναι να απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο η ιστορία της πρωτιάς, γίνεται η ανατροπή από τον Ατρόμητο. Ήττα με 2-1 για τον ΠΑΟΚ. Ανακατωσούρες, φωνές, χαμός.
Σε μια κουταλιά νερό
Μήπως, όμως, σταμάτησε εκεί ο δικέφαλος; Συνέχισε να κάνει τα εύκολα δύσκολα και να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Κάνουν το 0-1 τα Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ είναι πλέον με την θηλιά στον λαιμό.
Αλλαγή σκηνικού
Κι εκεί που μοιάζουν τα πλέι οφ να παίρνουν φωτιά, έρχεται η αλλαγή σκηνικού. Πότε; Στα δυο πιο δύσκολα θεωρητικά παιχνίδια. Αυτά με τον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο ο ΠΑΟΚ πάντα δυσκολεύεται.
Τα έκανε εύκολα
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, την πήγε αλλιώς την δουλειά. Αυτή τη φορά τα δύσκολα τα έκανε εύκολα. Πάει στην Τρίπολη, παίζει καλά, κερδίζει τον Αστέρα.
Υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα, προηγείται, είναι πάλι ανώτερος, βάζει κι αυτό το τρίποντο στο σακούλι.
Θρίλερ από το πουθενά
Επειδή, όμως, όπως είπαμε ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει φέτος παράδοση με το «εύκολα – δύσκολα», και στα δυο αυτά παιχνίδια με την Τρίπολη γίνανε οι αποβολές των Σίλντεφελντ, Κάτσε στο τέλος και τα ματς από το πουθενά εξελίχθηκαν σε θρίλερ.
Πώς να το χάσει;
Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ είναι το Νο1 φαβορί για την πρωτιά. Πώς να χάσει, δηλαδή, το εισιτήριο για τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ; Εκτός κι αν ξανακάνει τα εύκολα δύσκολα…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: