Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

“Αναμενόμενη η εκλογή του Ηλιάδη”

Ο Χρήστος Γρόλλιος, νομικός εκπρόσωπος του Άρη σε πολλές υποθέσεις, φιλοξενήθηκε στον “Αrena 89.4 fm” και ανέφερε μεταξύ άλλων πως στο σημερινό δ.σ. της ΕΠΟ δεν συντρέχει λόγος παρουσίας εκπροσώπου των “κιτρίνων”, καθώς κατόπιν συνομιλίας που είχε με τον πρόεδρο, κ. Σαρρή, διαβεβαιώθηκε πως το θέμα του άρθρου 99 και τον Άρη, δεν πρόκειται να συζητηθεί.
Επίσης, τόνισε πως άμεσα θα πρέπει να διοριστεί από το Ειρηνοδικείο η νέα διοίκηση ώστε να αρχίσουν οι εξελίξεις σε πολλά “καυτά” ζητήματα του Άρη.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε είναι τα εξής:
Για τις εκλογες του Α.Σ. Άρης και γνεικώς για τη λειτουργία αυτού: “Εγώ δεν προτίθεμαι να πάρω τη θέση του προέδρου, παρ’ ότι ήμουν πρώτος σε ψήφους. Μπορεί οι εκλογές της ΠΑΕ Άρης να ήταν πολύ σημαντικές, αλλά αξίσου σημαντικές ήταν και για τον Α.Σ. Άρης. Εδώ και πολλά χρόνια, ο Ερασιτέχνης δε λάμβανε το ποσό που του αναλογούσε βάσει νομοθεσίας λόγω των οικονομικών προβλημάτων σην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ και έχει έρθει κι αυτός σε δύσκολη οικονομική θέση.
Στον Α.Σ. υπάρχουν εγεγγραμένοι 3.000 αθλητές και σκοπός μας είναι αυτό το δυνατό κύτταρο που υπάρχει στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους αθλητές. Ακόμη, υπάρχει η σκέψη να αποχωρήσει από τον Α.Σ. Άρης το τμήμα του βόλεϊ, καθ’ ότι δεν μπορεί να το υποστηρίξει με ευκολία. Είναι ενα ιστορικό τμήμα, που έσπασε το κατεστημένο, έχει διαχρονική παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και έχουμε σκοπό να βρούμε ανθρώπους που θα αναλάβουν το τμήμα, εκτός Α.Σ”.
Για το δ.σ. της ΕΠΟ και την συζήτηση για το άρθρο 99 και την υπαγωγή του Άρη, αλλά και την επιθυμία του κ. Σαρρή για γνωριμία με τον νέο πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη: “Είχα μια επικοινωνία χτες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον κ. Σαρρή ο οποίος με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει θέμα στο σημερινό δ.σ. για τον Άρη και το άρθρο 99. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να εκπροσωπηθεί ο Άρης.
Επίσης, ενημέρωσα πως εμείς έχουμε σκοπό σαν Άρης να προχωρήσουμε άμεσα και τους διακανονισμούς με τους παίκτες. Σήμερα, θα έχω μια συνομιλία με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, τον κ. Ηλιάδη, ώστε να συζητήσουμε για την εξέλιξη της πολιτικής και στρατηγικής για το άρθρου 99. Ο κ. Σαρρής μου είπε πως θέλει να γνωρίσει τον κ. Ηλιάδη. Εάν είναι ανάγκη, θα μεταβώ κι εγώ στην ΕΠΟ σήμερα, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει θέμα από όσο μου είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ”.
Για την παραίτηση της διοίκησης του κ. Σκόρδα και τον ορισμό της νέας διοίκησης άμεσα: “Σήμερα, θα παραιτηθεί ο κ. Σκόρδας και οι συνεργάτες του και θα πρέπει να διοριστεί  νέα διοίκηση. Δεν ξέρω αν έχει κάνει επαφές ή συμφωνίες ο κ. Σκόρδας με παίκτες, αν είναι καλές, θα τις δούμε.
Το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο διορισμός της νέας διοίκησης από το Ειρηνοδικείο ώστε να μπορεί να ενεργεί νόμιμα η νέα δικοίκηση, να προχωρήσει σε ένα χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή των χρεών προς τους παίκτες, το σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος και γενικώς όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Άρη”.
Για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΠΑΕ Άρης: “Κατ’ εμέ, ήταν αναμενόμενο. Σε καμία εκλογική διαδικασία δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά είχα αυτή την αίσθηση. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική, αν αναλογιστούμε πως ο μέγιστος αριθμός ψηφοφόρων σε εκλογές της ΠΑΕ είναι γύρω στις 3.400. Θα ήταν τελείως διαφορετικό αν εκλεγόταν η νέα διοίκηση από 700-1000 άτομα. Στόχος μας είναι κάθε φορά να έρχονται και να συμμετέχουν ενεργά όλο και περισσότεροι. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Άρη η Κ.Μ.Α. και θα πρέπει να την στηρίζουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: