Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ήθελε Μόντριτς, πάει για Φάμπρεγας!!

Τον Λούκα Μόντριτς ήθελε να πάρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντς Μόγες, όμως ο νέος προπονητής της αγγλικής ομάδας σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας.

Ήθελε Μόντριτς, πάει για Φάμπρεγας
Έτοιμος να ξοδέψει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας παρουσιάζεται ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντς Μόγες.

Με αυτό τον τρόπο ο Σκοτσέζος τεχνικός θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να πάρει στην Τσέλσι τον Λούκα Μόντριτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 50χρονος προπονητής θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», αφού αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Πολ Σκόουλς και παραμένει άγνωστο το μέλλον του Ντάρεν Φλέτσερ.

Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή του Ισπανού χαφ, εφόσον η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να τον πουλήσει και θεωρείται δεδομένο ότι ο Αρσέν Βενγκέρ θα προσπαθήσει να τον φέρει πίσω στο «Emirates Stadium».

Ωστόσο, ο Μόγες θα ήθελε να κερδίσει αυτή την πρώτη μάχη κόντρα με τους «κανονιέρηδες», από τη στιγμή που ο Μόντριτς θα ακολουθήσει τον Μουρίνιο στην Τσέλσι.

Ακόμη ένας παίκτης που αρέσει στον Σκοτσέζο είναι ο Βέλγος διεθνής, Μαρουάν Φελαϊνί, από την Έβερτον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: