Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Δουλειά για γήπεδα και Ερασιτεχνική!!

Γεμάτη με ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ είναι και αυτή την εβδομάδα η ατζέντα του Μελισσανίδη. Εξελίξεις για Σπάτα, Ελληνικό και Νέα Φιλαδέλφεια, διεργασίες εν όψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής.

Δουλειά για γήπεδα και Ερασιτεχνική
Εβδομάδα εξελίξεων σε πολλά μέτωπα θα είναι ΚΑΙ η τρέχουσα για την ΑΕΚ, όχι μόνο στο μέτωπο της στελέχωσης του ρόστερ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του προχωρούν με γοργά βήματα όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Αρχικά για τα… γήπεδα, καθώς γίνονται (δι)εργασίες για Ελληνικό, Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και Σπάτα.

Στην προσωρινή έδρα της «Ένωσης» θα αρχίσουν άμεσα τα έργα, που αφορούν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, την εγκατάσταση λυόμενης κερκίδας για να αυξηθεί η χωρητικότητα σε 9.000 θέσεις, αλλά και τους εσωτερικούς χώρους, όπως και τα γραφεία της ομάδας που θα μεταφερθούν εκεί.

Για τα Σπάτα, ήδη έχουν αρχίσει τα έργα βελτίωσης των δύο γηπέδων που θα προπονείται η ομάδα ώστε να είναι έτοιμα τον Αύγουστο, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία, ενώ γίνονται μελέτες για τρίτο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και λυόμενες εξέδρες.

Για τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιθανώς να δει από κοντά κι άλλα γήπεδα, πέραν αυτού της Γιουβέντους, το προσεχές διάστημα. Στόχος και πρόθεσή του είναι να αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2013, αλλά ακόμη υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν.

Το θέμα του νέου γηπέδου θα προχωρήσει περισσότερο μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9/6). Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι σε επαφή με τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου, που θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου το οποίο ο ίδιος στηρίζει. Τα πρόσωπα που το απαρτίζουν θα «κλειδώσουν» μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: