Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Είχαμε τη δυνατότητα, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο που –όπως είπε- ήρθε από δύο «κρύα» γκολ.

«Είχαμε τη δυνατότητα, αλλά δεν τα καταφέραμε»
Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων πρόσθεσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Νομίζω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες απέδωσαν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε δύο γκολ που θα τα χαρακτήριζα κρύα. Το πρώτο στο 15' μετά από μια κάθετη μπαλιά και μια πλαγιοκόπηση της άμυνας και το δεύτερο πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης. Ήταν όμως ένα όμορφο γκολ. Στη συνέχεια ρισκάραμε και βγήκαμε μπροστά για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πιστεύω ότι είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε αλλά και να μειώσουμε στο σκορ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και κάναμε την πρώτη μας ήττα στα play off την 4η αγωνιστική και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε δυο μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Τρίπολη.

Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα Γιάννενα. Θέλω να διευκρινίσω ότι οι αναφορές μου δεν ήταν για τον Σπάθα, αλλά ήταν λόγω του μεγάλου εκνευρισμού που είχα εκείνες τις στιγμές. Ποτέ δεν μίλησα συγκεκριμένα για τον Σπάθα. Παρόλα αυτά, επειδή βρέθηκα σε μεγάλο εκνευρισμό θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο αλλά και από τους διαιτητές».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Αν το δούμε βαθμολογικά, ναι. Αλλά αυτό θα φανεί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές».

Για το αν επηρεάστηκε ο ΠΑΣ από την υπόθεση της αδειοδότησης: «Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλα θέματα που έχουν προκύψει τώρα τελευταία αλλά για όλα αυτά θα μιλήσουμε αναλυτικά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για το θέμα της παραμονής του στην ομάδα: «Δεν θέλω να απαντήσω ή να σχολιάσω κάτι περισσότερο στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: