Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

"Με μια νίκη, αλλάζουν όλα"

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου. "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια για τον κόσμο και την στήριξη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μία ευκαιρία για την άνοδο. Έλειπαν κάποιοι βασικοί παίκτες, όπως ο Κιρόφσκι και ο Τάι, όμως όταν μπαίνει ένα γκολ όπως αυτό, σου κόβονται τα πόδια. Έτσι είναι η μπάλα, μας μένουν μπροστά τα play off", είπε αρχικά ο προπονητής του Ημίθεου.

Σε ερώτηση, γιατί δεν συμπλήρωσαν κάρτες επιδιώκοντάς αυτές στο ματς με την Επανομή για να εκτίσουν τις ποινές κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών οι Κιρόφσκι και Τάι, απάντησε: "Υπήρχε εντολή, αλλά δεν μπόρεσαν να την εκτελέσουν".
Όσο για την ενότητα και την πίστη που υπάρχει στην ομάδα:

"Το έχω πει 100 φορές. Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ και με ομάδες που έχουν ποιότητα είναι δύσκολο να κάνεις την ανατροπή. Και ειδικά όταν λείπουν παίκτες σαν τον Τάι και τον Κιρόφσκι είναι πολύ δύσκολο. Μέχρι το γκολ η ομάδα πήγαινε πολύ καλά. Στο τέλος στείλαμε μέχρι και τον Βαγγελόπουλο στην επίθεση, αλλά δεν είδαμε αποτέλεσμα".
Σχετικά με τα play off και τις πιθανότητες ανόδου της ομάδας του, είπε: "Και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που όλοι θα παλέψουν για την άνοδο".

Τέλος, για την ψυχολογία της ομάδας, σχολίασε: "Όταν ήμασταν στην 9η θέση ήρθε μία νίκη για να αλλάξει την ψυχολογία. Το ίδιο είναι και τώρα. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: