Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Ήρθαμε για να μείνουμε»

Ο στόχος της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα επετεύχθη για τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Νίκος Καρούλιας ξεκαθάρισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως η «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθε για να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

«Ήρθαμε για να μείνουμε»
Ο Απόλλων Σμύρνης ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα ως πρωταθλητής της Football League.

Και ο Νίκος Καρούλιας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έθεσε τον νέο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το να μείνει για χρόνια στην πρώτη κατηγορία.

Ο παλαίμαχος άσος και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας ξεκαθάρισε πως η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει, καθώς υπάρχουν άνθρωποι γύρω της που ενδιαφέρονται αληθινά για το καλό του συλλόγου, ενώ εκθείασε τον ιδιοκτήτη, Σταμάτη Βελλή για τις προσπάθειες που έκανε να φτάσει στα «σαλόνια» την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και τους Νίκο Κατσαρό, Άρη Ασβεστά ο Νίκος Καρούλιας:

«Ήταν ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα. Από την αρχή της σεζόν θέλαμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να πλασαριστούμε στην επτάδα. Η ομάδα, ωστόσο, είχε στηθεί πολύ καλά από τον Αλέκο Βοσνιάδη και στον πρώτο γύρο ήμασταν πρώτοι, χωρίς να το περιμένουμε κι εμείς. Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Βελλής πήρε κάποιους παίκτες, έκανε σημαντικές μεταγραφές και ήρθε το σημερινό αποτέλεσμα. Είχαμε μεγάλο βάθος σαν ομάδα και αυτό είναι που μας κράτησε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Παραλίγο βέβαια την περασμένη Τετάρτη (ισοπαλία με Εθνικό Γαζώρου) να γκρεμίσουμε ότι χτίζαμε. Ευτυχώς σήμερα τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και ήρθε η άνοδος. Ο Απόλλωνας είναι μια «καθαρή» ομάδα, οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους, ότι κερδίσαμε, το κερδίσαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

«Ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που με καθιέρωσε στο ποδόσφαιρο κι αυτός ήταν το σκαλοπάτι μου όταν πήγα στον Παναθηναϊκό. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω μέσα από το πόστο που έχω και μέσα από την εμπειρία μου. Αυτό φυσικά γίνεται και λόγω του κ. Βελλή που είναι φίλος μου και ηγείται των προσπαθειών».

«Ο στόχος είναι να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα. Γι’ αυτό ανεβήκαμε. Οι προοπτικές αυτό δείχνουν, γιατί είμαστε μια ομάδα με οργάνωση, με ανθρώπους που στηρίζουν πολύ το σύλλογο. Είμαστε μια γροθιά, με προεξέχοντα τον κ. Βελλή. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτός, πιθανώς να μην ήταν εκεί που είναι τώρα ο Απόλλωνας. Ο κόσμος σιγά-σιγά ξαναγυρίζει στο πλευρό της ομάδας, επιστρέφουν στην Ριζούπολη κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζω στην Α’ Εθνική να δούμε και πιο γεμάτο το γήπεδο. Περιμένουμε ακόμα και φίλους άλλων ομάδων να μας στηρίξουν, γιατί για εμάς πάνω από όλα είναι γιορτή το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: