Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τον θέλουν όλοι!!

Στη λίστα των «μνηστήρων» του Βερδού έχουν μπει η Σαουθάμπτον και η Σουόνσι, εκτός των ισπανικών ομάδων, και αυτό δυσκολεύει την υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τον Πέδρο Λεόν και τον Ορμπάιθ

Τον θέλουν όλοι!
Δυσκολίες παρουσιάζονται για την μεταγραφή του Γιόαν Βερδού στον Ολυμπιακό.

Στο… κόλπο για την απόκτηση του 30χρονου χαφ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από την Εσπανιόλ, έχει μπει και η Σαουθάμπτον του Ποκετίνο (πέρα από τις ισπανικές ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του, όπως η Σοσιεδάδ και η Σεβίλλη), ο οποίος συνεργαστεί με τον παίκτη στους Καταλανούς.

Ωστόσο, οι «μαυρόγατες» δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Καταλανό μέσο, αφού στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σουόνσι.

Ακόμη ένα πρόβλημα είναι το οικονομικό, αφού στις συζητήσεις που είχε με τον Μίτσελ φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το μοναδικό δέλεαρ που έχει ο Ολυμπιακός έναντι των υπόλοιπων ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Βερδού είναι το Champions League, αφού στην Βαρκελώνη αναφέρουν πως πρόσφατα δέχθηκε πρόταση από ομάδα του MLS, όμως δεν έδειξε θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πέδρο Λεόν, είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες με τον Ισπανό τεχνικό και έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, θέλει περίπου 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του (όσα δηλαδή διέθεσε για να τον αποκτήσει).

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει με ένα ποσό κοντά στις 6 εκατ. ευρώ. Πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και να διατηρήσουν οψιόν αγοράς.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε γνωστό ότι αποχωρεί ο Πάμπλο Ορμπάιθ από την Ρούμπιν Καζάν και χθες προτάθηκε εκ νέου από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε). Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρουσιάζονται διστακτικοί, καθώς – παρότι ο Μίτσελ θέλει έναν «κόφτη» - ο Βάσκος φτάνει πλέον τα 34 και η θέση είναι ιδιαίτερα απαιτητική. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: