Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Με την… άδειά τους!

Η επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης έκανε δεκτές τις εφέσεις των ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό και τους χορήγησε άδεια. Ευρωπαίοι οι Γιαννιώτες, ελεύθερες μεταγραφές οι πράσινοι. "Οκέι" και ο Πανθρακικός.

Με την… άδειά τους!
Οι βελτιώσεις που έγιναν στους φακέλους τους, φαίνεται πως έπεισαν το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ και μετά από πολύωρη συνεδρίαση (και παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης), λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε πως οι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Πανθρακικός παίρνουν την πολυπόθητη άδεια.

Αυτό σημαίνει πως οι Γιαννιώτες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Europa League, αν και πρέπει να σημειωθεί πως ο φάκελός τους θα ελεγχθεί και από την ΟΥΕΦΑ! O Παναθηναϊκός μένει εκτός Ευρώπης, ωστόσο αποκτά το δικαίωμα να πραγματοποιήσει ελεύθερα τις μεταγραφές που επιθυμεί. Το ίδιο και ο Πανθρακικός.

Η έφεση του ΟΦΗ θα εξεταστεί την άλλη εβδομάδα, ενώ ο Άρης και ο Πανιώνιος δεν αδειοδοτούνται τελεσίδικα και τους επιβάλλεται η ποινή του περιορισμού στην απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: