Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Προχωράει για το «σπίτι»

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι αρχιτέκτονες που επιμελήθηκαν το «Juventus Stadium» με Έλληνες ειδικούς για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η SportDay.

Προχωράει για το «σπίτι»
Στους κατασκευαστές που ανέλαβαν το χτίσιμο του νέου γηπέδου της Γιουβέντους καταλήγει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ανέγερση εκείνου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε στο «Juventus Stadium» και τον χαροποίησε η βεβαίωση των υπευθύνων πως τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο σε 16 μήνες.

Ο Ερνάντο Σουάρεζ και ο Τζίνο Τζαβανέλα είναι οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν το γήπεδο της «Γηραιάς Κυρίας», με τον Μελισσανίδη να έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί τους και να τους έχει εξηγήσει τα δεδομένα στην υπόθεση.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν και Έλληνες κατασκευαστές στο συγκεκριμένο έργο, αφού γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες κατασκευής του γηπέδου στην ιστορική έδρα της Ένωσης και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξει μία συνάντηση με σκοπό την προεργασία των εμπλεκομένων.

Όπως γράφει η SportDay, είναι πιθανό ο Μελισσανίδης να πραγματοποιήσει και άλλο ταξίδι στο εξωτερικό, όπως στην Ολλανδία (στις έδρες της Φιτέσε ή του Αγιαξ) ή στην Πορτογαλία (αρέσει πολύ το «Ντραγκάο» της Πόρτο), για να πάρει ιδέες όσον αφορά το πώς θέλει να είναι το νέο… σπίτι της ΑΕΚ.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα τρέξουν τα βελτιωτικά έργα στο Ελληνικό, ενώ στο ζήτημα του ψηφοδελτίου της Ερασιτεχνικής έχει συνεχείς επαφές με τους Κοτσάτο, Αλεξίου.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: