Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Κρίκος στην αλυσίδα των χυδαιοτήτων»

Απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμισης του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτήρισε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευμα που παρουσιάζει τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να πήγε τους διαιτητές του τελικού.

«Κρίκος στην αλυσίδα των χυδαιοτήτων»
Ως «ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των χυδαιοτήτων» χαρακτήρισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας τόνισαν πως η συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα θα δοθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της και τους φιλάθλους γενικότερα, σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News, που κάνει λόγο για “ντου” του προέδρου του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και για διαμαρτυρίες του για τις αποφάσεις τους.

Η εφημερίδα, προφανώς για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις και να προκαλέσει ζημιά στον Πρόεδρο μας και την ομάδα μας, δημοσιεύει πρωτοσέλιδα την ανύπαρκτη δήλωση “ο Μαρινάκης έκανε… ντου στο ημίχρονο” χωρίς μάλιστα να την αποδίδει σε κάποιο πρόσωπο στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας.

Ταυτόχρονα, αναφέρει πρωτοσέλιδα συκοφαντικά και ψευδέστατα, ότι “ο ερυθρόλευκος πρόεδρος διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις της στο πρώτο 45λεπτο του τελικού” αναφέροντας, ότι κάτι τέτοιο το “είπε” η διαιτητική εξάδα του τελικού, γεγονός όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τις δηλώσεις των έξι διαιτητών στην Κ.Ε.Δ. οι οποίες αναπαράχθηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το δημοσίευμα αυτό καθαυτό, αλλά και η μαζική αναπαραγωγή του από ιστοσελίδες, είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των χυδαιοτήτων, στοχεύοντας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το ποδόσφαιρο.

Προφανέστατα θα δοθεί συνέχεια στο θέμα στα δικαστήρια, για να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τους συκοφάντες. Όποιοι και αν είναι και όποια ιδιότητα και αν έχουν, πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε τη θλίψη και την απογοήτευση μας προς τον εκδότη του Goal News Φώτη Μπόμπολα και τον διευθυντή Ανδρέα Δημάτο για τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές της εφημερίδα τους και αναρωτιόμαστε επιπλέον, εύλογα, πως είναι δυνατόν ένα τόσο άθλιο, αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα να υπογράφεται από τον κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Εκτός αν άλλοι το έχουν συντάξει και αυτός απλώς το προσυπογράφει.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε ότι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα απαντάει στις συκοφαντίες, χωρίς υπεκφυγές και θα ενημερώνει τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τους πρωταγωνιστές αυτού του βρώμικου πολέμου, ο οποίος έχει στηθεί και στον οποίο έχουν κυρίαρχο ρόλο συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.

Ο καιρός της ανοχής τελείωσε. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα εξακολουθούμε να παρατηρούμε να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, να πυροβολούν το ποδόσφαιρο και να θίγουν ανθρώπους και υπολήψεις, “πλανώνται πλάνην οικτράν”…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: