Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Οι αδειοδοτήσεις δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς»

Στην αντεπίθεση για την εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της πέρασε η ΕΠΟ, που μιλά για "πρωτοφανή βιαιότητα" και εκφοβισμούς, ενώ τονίζει πως δεν εξασφαλίζονται έτσι οι αδειοδοτήσεις.

«Οι αδειοδοτήσεις δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς»
Σε καταγγελίες για το «ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για τις αδειοδοτήσεις προχώρησε η ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία κάνει λόγο για τραμπουκισμούς, εκφοβισμό, αισχρές ύβρεις και γενικά «πρωτοφανή βιαιότητα» και πριν δηλώσει αποφασισμένη να συνεργαστεί με τις Αρχές για την ποινική δίωξη όσων τα έκαναν και τα υποκίνησαν, τονίζει πως δεν εξασφαλίζονται έτσι οι άδειες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών, αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: