Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Άντε ρε ξεφτίλα Τσιρίλο!!

Γιατί ο Γιώργος Μύρτσος τα έχει πάρει με τον Ιταλό αμυντικό; Ποιος είναι ο "καρπουζάς" και ποιοι οι "απίθανοι" που κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ; Οι απαντήσεις στον sportdog... Στον ΠΑΟΚ διαλύονται και ακόμα ψάχνονται για προπονητή. Πληροφορήθηκα μάλιστα ότι ζήτησαν βοήθεια για την ανεύρεση ανθρώπου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία γιατί, λέει, σκοντάφτουν στα κασέ, αλλά και στο υψηλό μπάτζετ που θέλουν για να διαχειριστούν στα μεταγραφικά θέματα.

Είναι πραγματικά απίθανοι ο Βρύζας με τον Ζαγοράκη. Είναι δυνατόν να ρωτούν, όπως ακούω, τον Σάντος για προπονητή; Δεν ρωτάς ποτέ τον καρπουζά για καλό καρπούζι...

Εγώ ακόμα απορώ, γιατί δεν έχουν προτείνει τον Άγγελο Αναστασιάδη; Μέχρι να γίνω βαρετός θα το φωνάζω!

Έμαθα επίσης ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του Τσιρίλο στην ΑΕΚ και ότι ο Ιταλός σε δηλώσεις του εξέφρασε τη διακαή του επιθυμία για να παίξει ξανά εκεί. Τελικά θα μας πει τι ομάδα είναι; ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ; Γιατί στη Θεσσαλονίκη φιλούσε το έμβλημα στη φανέλα και δήλωνε ΠΑΟΚτσής.

Τώρα επειδή θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο μεγάλο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν χωράει, είπε να ρίξει γέφυρες με την Ένωση. Καλό είναι οι ποδοσφαιριστές να μην ξεφτιλίζονται!
Δεν χρειάζεται να φωνάζουν σαν τους πατατζήδες στη λαϊκή τι ομάδα είναι. Όλοι κάποια ομάδα υποστηρίζουμε. Όταν είσαι, όμως, εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, κάνεις απλά τη δουλειά σου χωρίς να θέλεις να γίνεις αρεστός οπαδικά...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: