Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κοιτάζει (και) Ρόβα η ΑΕΚ!!

Την περίπτωση ενός ακόμα «μπαρουτοκαπνισμένου» παίκτη εξετάζει η ΑΕΚ. Ξέροντας ότι θα χρειαστεί (και) τέτοιους στην περιπέτεια της επόμενης διετίας, η «Ένωση» προσέγγισε τον Βασίλη Ρόβα.

Κοιτάζει (και) Ρόβα η ΑΕΚ
Είναι σαφής η διάθεση της ΑΕΚ να φτιάξει μια τόσο ποιοτική ομάδα που θ’ ανέβει «αέρα» τις κατηγορίες μέχρι τη Σούπερ Λίγκα. Σ’ αυτή την προσπάθεια ωστόσο (ξέρει ότι) θα χρειαστεί και παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα.

Εκτός των «δικών της παιδιών» λοιπόν (όπως ο σίγουρος Γεωργέας και ο… ενδεχόμενος Μπούρμπος) η «Ένωση» κοιτάζει και για «μπαρουτοκαπνισμένους» ποδοσφαιριστές.

Τέτοιος είναι ο Φώτης Γεωργίου (το ενδιαφέρον για τον οποίο έγινε γνωστό προ ημερών) και τέτοιος είναι και ο Βασίλης Ρόβας, τον οποίο επίσης έχει πλησιάσει η ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο το παρελθόν του σε αρκετές ομάδες (Ατρόμητος, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ) και τις πολλές συμμετοχές του και στις δυο μεγάλες κατηγορίες (77 στη Σούπερ Λίγκα και 47 στη Football League), αλλά και το ότι προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν… και στις δυο.

Με 14 παιχνίδια στον Πανιώνιο (απ’ όπου αποχώρησε τον Γενάρη για να πάει στο εξωτερικό) και 19 ακόμα στον Απόλλωνα Σμύρνης (όπου κατέληξε μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής και αποδείχθηκε καθοριστικός στην ανάδειξη της ομάδας σε πρωταθλήτρια της Football League).

Ο παίκτης από την πλευρά του (διαμέσου του μάνατζέρ του που είναι ίδιος με αυτόν του Ηλία Βούρα) εμφανίστηκε θετικός στην πρώτη επαφή με την ΑΕΚ.

Παρόλο που παραδέχεται ωστόσο ότι η προοπτική του να συμμετάσχει στην αναγέννησή της είναι δελεαστική, ξεκαθαρίζει πως η συζήτηση που θα ‘χει τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα (για το αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του) θα προηγηθεί οποιασδήποτε άλλης εξέλιξης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: