Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Φεύγει για να γίνει… Βαλβέρδε!!

Με τη Βαγιαδολίδ έκανε (σχεδόν) «παπάδες». Αν είσαι και… παπάς όμως, με την αράδα σου θα πας (στη Βαλένθια). Έτσι, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έφυγε και φέρεται να περιμένει… στη γωνία μόλις φύγει ο Βαλβέρδε.

Φεύγει για να γίνει… Βαλβέρδε
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και συνήθως το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές. Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς όμως θ’ αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Και μάλιστα… εκουσίως.

Μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια στη Βαγιαδολίδ (όπου πρώτα την ανέβασε στην Primera και μετά την κράτησε άνετα σ’ αυτή) ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε την Πέμπτη την αποχώρησή του απ’ τον σύλλογο. Έστω κι αν το συμβόλαιό του προέβλεπε έναν ακόμα χρόνο συνεργασίας.

«Ήταν ένα πλάνο τριών χρόνων, αλλά οι παίκτες μου κατάφεραν ώστε οι στόχοι να επιτευχθούν από τα δυο κιόλας. Καταφέραμε ν’ ανεβάσουμε την ομάδα και να την καθιερώσουμε στην Primera -με το δικό της μάλιστα… στιλ», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου.

Η ατάκα, δε, «είναι ώρα να ψάξω νέες προκλήσεις» μάλλον αφορά τη φημολογία που τον θέλει να περιμένει… πώς και πώς το «διαζύγιο» της Βαλένθια με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να πάει στη θέση του.

Άλλωστε αγωνίστηκε εκεί για περισσότερα από έξι χρόνια (1997-2003) ενώ και η διοίκηση φέρεται να τον θεωρεί εξαιρετική εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού καταλήξει είτε στην Μπιλμπάο -είτε ακόμα και στην Μπαρτσελόνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: