Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Με νεύμα Μαρινάκη το κοράκι πάει σπίτι του!!

Ο Αποδυτηριάκιας έγραψε πρώτος για τη μπούκα του Μαρινάκη, στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του τελικού κυπέλλου. Και τώρα απαντάει στο ερώτημα, γιατί έκανε την κίνηση ο εφοπλιστής.
Ο Μαρινάκης μπουκάρει στο αποδυτήριο του διαιτητή, στο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου, με τον φουκαρά Αστέρα, που τον έστειλαν αδιάβαστο τα κοράκια. Πρώτος το έγραψε ο αποδυτηριάκιας κι αυτό δεν είναι ούτε η μισή μαγκιά. Γιατί, είναι το ερώτημα το κρίσιμον και αποκαλυπτικόν, την έκανε ο εφοπλιστής.

Πρώτα-πρώτα γιατί ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θαρρεί ότι το γήπεδο, το ΟΑΚΑ, όχι μονάχα το ιδιαίτερο δωμάτιο του διαιτητή, είναι δικό του τσιφλίκι. Μόνον; Ό,τι κυκλοφορεί σαν ελληνικό ποδόσφαιρο, οι διαιτητές, η ΕΠΟ, οι άλλες ΠΑΕ, τα πάντα όλα είναι στη σακούλα του. Στον έλεγχό του. Του γούστου του.

Δεν κατάλαβα. Ο Μαρινάκης είμαι. Ό,τι θέλω κάνω, λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν. Έτσι είναι όπως το λέω. Και σκέπτεσαι. Γιατί ξηγιέται έτσι ο χοντρούλης. Επειδή δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Γι'αυτό. Επειδή από την πρώτη ημέρα που αγόρασε τον Ολυμπιακό, όλοι, με τους δικούς μου υπολογισμούς το 91,5% του χώρου ήθελε να πάρει σειρά να του υποβάλλει τα σέβη τους.

Αν υπήρχε ποδόσφαιρο, ο διαιτητής θα τον έγραφε στο Φύλλο Αγώνος τον κύριο Μαρινάκη. Δεν ήταν απαραίτητο να αναφέρει ο Γιάχος ότι τον έπιασε από το πέτο ο Μαρινάκης, και του έδωσε τη συμβουλή για το καλό του « Μην τυχόν και δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Όλοι τα έβαλαν με τον Γιάχο επειδή αλλοίωσε το αποτέλεσμα στον τελικό. Μπήκε, όμως, κανένας στη θέση του διαιτητή; Διεθνής έφθασε το παλληκάρι. Ξέρεις τι σημαίνει για ένα κοράκι να του πάρουν τη σφυρίκτρα αφού έφθασε τόσο υψηλά;

Κανείς δεν του είπε του Γιάχου “Κόψε το λαιμό σου, να κερδίσει ο Ολυμπιακός”. Δεν χρειαζόταν να του το σφυρίξει κανένας Δούρος και Μπριάκος. Ο Γιάχος, ο κάθε Γιάχος, αντιλαμβάνεται ποιο είναι το συμφέρον του. Το δικό του προσωπικό συμφέρον, όχι του Ολυμπιακού. Όπως ξέρει πάρα πολύ καλά ο Γιάχος, ο κάθε Γιάχος, ότι θα πάει σπίτι του μ'ένα νεύμα του Μαρινάκη στα αρμόδια όργανα. Χαίρετε.

Επιστολές πολυμετοχικών και λίστα Λαγκάρντ
Ο αποδυτηριάκιας μίλησε για το καυτό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι επιστολές των πολυμετοχικών του Παναθηναϊκού. Ποια λίστα Λαγκάρντ. Θα κουνηθεί η Ελλάδα με σεισμό 17 ρίχτερ αν βγουν στη φόρα οι “επιστολές”. Θα μάθει ο κόσμος κάποια ονόματα υπεράνω υποψίας που τους χρεώνονται επιλήψιμα πράγματα.

Από την τράπεζα HSBC, αυτήνα που βγήκανε τα ονόματα της λίστας Lagarnde, τους είπανε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Τι μας λέτε! Δεν είναι δυνατόν να το σβήσουμε το όνομα σας, κύριε, όποιος κι αν είστε. Τι μας λέτε! Αντιλαμβανόμεθα ότι θα εκτεθείτε στην Ελλάδα, όμως εμείς, σαν τράπεζα αδυνατούμε να σας διευκολύνουμε. Ορίστε! Υπάρχει το όνομα Αποδυτηριάκιας, όπως ένα σωρό άλλα, γραμμένος είναι κι αυτός με το όνομα του και το ποσό των χρημάτων του. Μη βιάζεσαι. Θα φθάσουμε και στις επιστολές των πολυμετοχικών του Παναθηναϊκου...Πρώτα μιλάμε για τους μυστικούς λογαριασμούς Ελλήνων που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και δεν δικαιολογούν τα λεφτά τους. Διότι είναι μαύρο χρήμα, όχι φορολογημένο εισόδημα.

 Έτσι που λες. Τους είπανε από την τράπεζα ότι δεν μπορούμε να το σβήσουμε το όνομα, όπως μας ζητάτε, διότι έχει περάσει σε “ηλεκτρονικούς” δίσκους, σε στικάκια. Το μόνο που, εκ των υστέρων, νομιμοποιούμεθα να κάνουμε, κι αν μας το προτείνετε εσείς, είναι να προσθέσουμε δίπλα στο όνομα σας και το όνομα ενός άλλου συνδικαιούχου του λογαριασμού σας.

Έτσι μπέρδεψαν και τη μαμά.

Φοβερό, ε; Να μην ξέρεις τίποτα, να μη σ'έχουν πει κάτι, να μη σ'έχουν προετοιμάσει, και γριά γυναίκα να τρως την τσεκουριά στο κεφάλι. Ότι είσαι μέσα στη λίστα Λαγκάρντ.

Από εκεί που δεν το περιμένουν μερικοί μερικοί θα τη φάνε κατακούτελα την τσεκουριά όταν μάθουν ότι το όνομά τους κυκλοφορεί σε κάποια επιστολή «πολυμετοχική».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: