Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Μακάρι να πάω στον ΟΦΗ»

Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα θα ήταν μία πιθανή μεταγραφή στον ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο επιθετικός του ΑΟ Χανίων, Γιάννης Μποτωνάκης.

«Μακάρι να πάω στον ΟΦΗ»
Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του ΟΦΗ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο επιθετικός του ΑΟ Χανίων, Γιάννης Μποτωνάκης.

Ο 21χρονος παίκτης στο φιλικό της Τετάρτης (29/5) απέναντι στον σύλλογο του Ηρακλείου σημείωσε δύο τέρματα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να ρωτήσουν εκείνους του ΑΟΧ, ώστε να μάθουν περισσότερα για εκείνον.

Μάλιστα, ο Μποτωνάκης μιλώντας στο sport-fm.gr επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, τονίζοντας πως θα ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνον να συνεχίσει σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, όπως είναι οι «μελανόλευκοι».

Συνέντευξη στον Θέμη Λιουδάκη:

Για την επιστροφή του ΑΟ Χανίων στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία μετά από 32 χρόνια:


«Χωρίς αμφιβολία είναι μία ιστορική άνοδος. Όλος ο κόσμος των Χανίων είναι πολύ χαρούμενος για το επίτευγμά μας. Ωστόσο, όλοι εμείς που βρισκόμαστε στην ομάδα μπορώ να πω πως χαρήκαμε την άνοδο λίγο παραπάνω σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους».


Για το αν πίστευε τον Αύγουστο που ξεκίναγε η σεζόν πως ο ΑΟΧ θα έπαιρνε την άνοδο:


«Όταν ξεκινήσαμε η ομάδα είχε ένα ρόστερ που με το οποίο θα παρέμενε στην Football League 2 χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις και σε συνδυασμό με τη πολλή δουλειά που κάναμε καταφέραμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε την άνοδο».

Για την δική του απόδοση στην σεζόν που πέρασε (είχε 3 γκολ σε 17 συμμετοχές):


«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο, όμως χωρίς δουλειά και χωρίς προπόνηση δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος. Βέβαια, πρέπει να αναφερθώ και στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν παρά πολύ, ώστε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο».


Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΟΦΗ:

«Η αλήθεια είναι πως είχα μία επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας μετά το φιλικό της Τετάρτης. Υπάρχει ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπό μου και είναι κάτι μου με τιμάει. Μακάρι να υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτό το θέμα. Πιστεύω πως αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη που ξεκινάει το ποδόσφαιρο να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας σαν τον ΟΦΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: