Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αυξάνονται οι μνηστήρες για Βερδού

Δυσκολεύει το έργο του Ολυμπιακού σχετικά με την απόκτηση του Γιοάν Βερδου, καθώς αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως πέρα από τις Σοσιεδάδ και Σεβίλλη, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 30χρονου μέσου έχουν εκδηλώσει και οι Σαουθάμπτον και Ποκετίνο.
Ο έμπειρος παίκτης μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ και ο Ολυμπιακός φέρονταν να τον έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα. Ο Ισπανός μέσος αξιώνει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για κάθε χρόνο συμβολαίου, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν στα υπέρ του στη συγκεκριμένη διεκδίκηση και τη συμμετοχή στο Champions League.
Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει ολοκληρώσει τη λίστα των υποψήφιων στόχων από την Ισπανία, με τον Πέδρο Λεόν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας. Η Ρεάλ Μαδρίτης αξιώνει δέκα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του και ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού. Τέλος, στους νταμπλούχους Ελλάδος προτάθηκε ένας παλιός γνώριμος, ο Πάμπλο Ορμπάιθ, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: