Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Καλά να πάθεις Σαββίδη!!

"Τρελαμένος" ο Νίκος Αλέφαντος στον sportdog! Γιατί "τα χώνει" στο αφεντικό του ΠΑΟΚ και ποιος είναι ο πιο ανύπαρκτος σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο; Απολαύστε τον!Δεν τα λέω τώρα, τα έχω πει από πριν για τον ΠΑΟΚ. Τώρα θα πω τούτο: Καλά να πάθεις Σαββίδη! Ποιος Γεωργιάδης προπονητής; Ούτε το Χ δεν κοίταξε να κρατήσει, ένα Χ που θα έκανε διαφορά αφού τότε θα εξαρτιόταν από τον ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ τώρα εξαρτιέται από τον Ατρόμητο! Μίκρυνε η Τούμπα, πάλι έχασε στην Τούμπα με γκολ στο τέλος του ματς, πάλι έχασε από τον Ατρόμητο όπως έχασε από τα Γιάννενα! Αυτό είναι πρόβλημα και στην τακτική.

Είδα έναν καταπληκτικό Ατρόμητο, γενικώς στα πλέι οφ είναι καταπληκτικός, από νωρίς είχα πει ότι ο Παράσχος τον μεταμόρφωσε, φαινόταν πού πάει το πράγμα. Φάνηκε η σφραγίδα της αλλαγής. Με τον Παράσχο η ομάδα έγινε πιο γρήγορη, το υλικό το αξιοποίησε καλύτερα, βλέπεις αλλαγές θέσεων, και έχει αναστήσει τον Σουμπίνιο και τον Ναπολεόνι. Ματ η κίνηση του Σπανού με τον Παράσχο που ήξερε καλά αυτούς τους δύο παίκτες, ματ του Σπανού που δεν πήγε να φέρει άσχετο αρχάριο προπονητή, αλλά πήγε σε έμπειρο. Τα μπράβο αξίζουν και στον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου τον Αγγελόπουλο.

Ακούστε τώρα να σας πω τι γινόταν στην Τούμπα, πώς χτυπούσε ο Ατρόμητος και πώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε προπονητή! Ωραία οργανωμένος στην άμυνα ο Ατρόμητος, έβγαινε με 4 παίκτες σε έξυπνες αντεπιθέσεις, με Ναπολεόνι και Σουμπίνιο από τον άξονα για τους οποίους θα μιλήσω χωριστά μετά, με Ουντόζι και Καραγκούνη από τα άκρα. Πίσω οι δύο χαφ πολύ καλοί, ο Ιγκλέσιας και ο Δημούτσος, σέντερ μπακ εξαιρετικά ο Λαζαρίδης και ο Φυτανίδης, ο Νάστος από τα αριστερά προσπαθεί, ο Σκόνδρας δεξιά είναι ικανός.

Η μαγκιά ήταν η χρησιμοποίηση του Ναπολεόνι ως σέντερ φορ και του Σουμπίνιο από πίσω του, όχι στα άκρα που τους χαράμιζαν στον παρελθόν μερικές φορές, αλλά να παίζουν κάθετα. Οι παίκτες αυτοί είναι για να παίζουν κάθετα, να μην έχουν επιφόρτιση να κυνηγάνε τα μπακ στα άκρα. Και τι έκαναν στον ΠΑΟΚ: Είχαν δει μεγάλο κενό μεταξύ Κουμάλο και Κατσουράνη, 20 μέτρα απόσταση, και χωρίς τα μπακ να κλίνουν προς τα μέσα να τους δίνουν βοήθειες. Χτύπαγαν λοιπόν συνέχεια εκεί ανάμεσα! Μεταξύ των σέντερ μπακ και του αμυντικού χαφ. Χτύπαγε εκεί ο Ατρόμητος.

Και πάει κύριοι για Τσάμπιονς Λιγκ ο Ατρόμητος, πάει να αφήσει πίσω του τον ΠΑΟΚ ενώ ξεκίνησε στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς! Το χαρακίρι του αιώνα για τον ΠΑΟΚ.

Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον ΠΑΟΚ με τον Γεωργιάδη, ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης. Είναι ντροπή ολόκληρος ΠΑΟΚ με έναν Σαββίδη που έριξε εκεί λεφτά, να έχει τον πιο ανύπαρκτο προπονητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες.

Και ο Δώνης έχει ευθύνη, είναι φυσική κατάσταση αυτή που έχει ο ΠΑΟΚ; Έτσι όπως τους βλέπω, τι τον έφαγαν τον Γκαρσία, άνετα ο Γκαρσία θα βοήθαγε αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Τώρα όλο το Περιστέρι να πάει στο γήπεδο την Κυριακή γιατί πάει να κάνει ο Ατρόμητος τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του. Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι εύκολο. Ο Αστέρας είναι ο κακός δαίμονας του Ατρόμητου και έχει τον καλύτερο προπονητή της σεζόν, τον Τσιώλη, τους είδα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ήταν πολύ καλοί, φαίνεται ότι συνήλθαν από το σοκ του χαμένου τελικού, ήταν φρέσκοι.

Ο Αστέρας έχει ελπίδες να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να πάρει διπλό στο Περιστέρι και να χάσει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Αν ο ΠΑΟΚ ανασυνταχθεί δεν βλέπω να χάνει από αυτά τα Γιάννενα. Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι στα χέρια του Ατρόμητου, αν πάρει τη νίκη, τελείωσε η ιστορία για τους άλλους. Θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: