Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Θέλουν «δεμένο» τον Φαλκάο!!

Σε διάψευση των φημών που θέλουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο να αποφασίζει ο ίδιος το μέλλον του μετά τον πρώτο του χρόνο στη Μονακό προχώρησε με δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής των Γάλλων.

Θέλουν «δεμένο» τον Φαλκάο
Ο Βάντιμ Βασίλιεφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πριγκιπάτου, ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κολομβιανός επιθετικός δεν προβλέπει καμία δυνατότητα αποχώρησής του τον πρώτο χρόνο της συμφωνίας –και συγκεκριμένα για τη Ρεάλ Μαδρίτης- χωρίς τη συγκατάθεση της Μονακό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Γάλλων τόνισε πως ο Φαλκάο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και πως το deal των δύο πλευρών «κολλάει» στις λεπτομέρειες.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως θέλουμε τον Φαλκάο στη Μονακό για πολλά χρόνια. Πιστεύει στο σχέδιο που έχουμε στη Μονακό και ξέρει πως θα έρθει σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ποίο είναι το νόημα του να πάρει έναν παίκτη μόνο για ένα χρόνο; Τελειώνει και δεν κερδίζεις τίποτα. Τονίζω λοιπόν πως το συμβόλαιό του δεν θα του δίνει τη δυνατότητα αποχώρησης στον πρώτο χρόνο έπειτα από δική του βούληση. Έχει πολύ ισχυρά κίνητρα για να υπογράψει», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή των Γάλλων.

Σχετικά με την επισημοποίηση του «deal», τόνισε: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ξεπεραστούν. Περιμένουμε την άφιξή του και θα είμαστε χαρούμενοι αν υπογράψει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: