Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Άδεια μόνο με τα στοιχεία μας»

Προσβεβλημένος από την ανακοίνωση της ΕΠΟ δήλωσε ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ χαρακτήρισε αυθόρμητη την κίνηση των οπαδών να πάνε στην ομοσπονδία και ξεκαθάρισε πως περιμένει άδεια μονάχα λόγω στοιχείων.

«Άδεια μόνο με τα στοιχεία μας»
Το… γάντι από την ανακοίνωση της ΕΠΟ -σχετικά με την εισβολή οπαδών στα γραφεία της- δεν παρέλειψε να σηκώσει ο Παναθηναϊκός.

Σε απάντησή της, η ΠΑΕ δηλώνει προσβεβλημένη από τις αιχμές της ομοσπονδίας («οι αδειοδοτήσεις δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς») και δήλωσε έτοιμη, αν χρειαστεί, να σταθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ξεκαθαρίζει, δε, ότι άδεια περιμένει να πάρει -όχι από μια «αυθόρμητη κίνηση αγωνιούντων οπαδών», αλλά μονάχα με βάση τα στοιχεία που έχει καταθέσει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί, ως ενδιαφερόμενη, να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ότι αναμένει τη χορήγηση αδειοδότησης αποκλειστικώς και μόνο με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες εξάλλου θα κριθούν ΟΛΟΙ.

Η ΕΠΟ για μια κόμη φορά απέδειξε ότι αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σπεύδοντας να εκδώσει μια προσβλητική ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή μια αυθόρμητη κίνηση αγωνιούντων οπαδών της.

Κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και η κοινή γνώμη εξίσου καλά γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του είναι πάντα έτοιμοι να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το ερώτημα είναι εάν η ΕΠΟ και η διοίκησή της είναι το ίδιο έτοιμες. Τα πρόσφατα γεγονότα και στοιχεία δείχνουν ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: