Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Έκλεισε» Πασιένσια ο ΠΑΟΚ!!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια θα πρέπει να θεωρείται ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει από τη νέα σεζόν τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Έκλεισε» Πασιένσια ο ΠΑΟΚ
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαιρί, ήρθε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε συμφωνία με τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά» και εκτός απροόπτου αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν.

Ήταν λίγο πολύ γνωστό, πως μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που υπήρξαν χθες στην Τούμπα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα έκανε δραστικές κινήσεις για να αντιστρέψει το κλίμα.

Έτσι, την Πέμπτη, αργά το βράδυ, ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Ντομίνγκος Πασιένσια για να αναλάβει τα «ηνία» του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο τεχνικό, του οποίου το όνομα έγινε γνωστό από την θητεία του στην Μπράγκα, με την οποία έφτασε στον τελικό του Europa League. Το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από το να αναλάβει τον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωσή του «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Πλέον, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ αποτελεί εισήγηση των Τσιστιακόφ, Βρύζα και Ζαγοράκη. Τις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται ο έμπειρος προπονητής να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Την περασμένη σεζόν ανέλαβε την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ενώ πέρασε για λίγο και από τον Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Όπως όλα δείχνουν, η εποχή Ντομίγνκος Πασιένσια ξεκινάει στον ΠΑΟΚ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: