Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Χιουζ: «Δεν φοβάμαι τίποτα»

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για να φτάσει σε επιτυχίες, ανέλαβε τη Στόουκ ο Μαρκ Χιουζ, όπως δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του!

Χιουζ: «Δεν φοβάμαι τίποτα»
Ο Μαρκ Χιουζ είναι ο νέος προπονητής της Στόουκ.

Ο 49χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους «πότερς» και το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσιάστηκε επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου και τους οπαδούς της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τη Στόουκ και ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας» ήταν τα πρώτα λόγια του Χιουζ που συνέχισε, τονίζοντας:

«Πάντα δούλευα έχοντας πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν φοβάμαι τίποτα και ανυπομονώ να πιάσω ξανά δουλειά και να οδηγήσω την ομάδα ψηλά. Το ρόστερ της Στόουκ είναι ποιοτικό και δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Θα τσεκάρω, βέβαια, αρκετά πράγματα και θα ενισχυθούμε σε θέσεις που έχουμε ανάγκη. Στόχος μου, όπως πάντα, είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Στόουκ, Πίτερ Κόουτς, δήλωσε ότι: «η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που θέλει ο νέος προπονητής. Δεν έχουμε χαράξει καμία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο Μαρκ θα έχει τον απόλυτο έλεγχο από τον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα, μέχρι τις μεταγραφές, την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες κλπ. Έχει να παρουσιάσει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πορεία στην προπονητική και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας».

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να ευχαριστήσει και τον Τόνι Πιούλις, για τον οποίο είπε: «Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στον σύλλογό μας και το έργο του. Έκανε τα πάντα όσο καιρό βρισκόταν στον πάγκο, αλλά χρειαζόμασταν μια αλλαγή…».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: