Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κόπα Λιμπερταδόρες: Επιβίωσε η Ατλέτικο Μινέιρο!! (video)

O Ντουβίερ Ριάσκος της Τιχουάνα έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και η Ατλέτικο Μινέιρο προκρίθηκε στους «4» του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Άλλωστε, το 2-2 της ομάδας του Ροναλντίνιο στο Μεξικό συνδυάστηκε με εντός έδρας 1-1. Έτσι, οι Βραζιλιάνοι πέρασαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο. Πάντως, τα… χρειάστηκαν στα τελευταία λεπτά.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Κολομβιανός επιθετικός, Ριάσκος, ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Πάμπλο Αγκουιλάρ, στο πρώτο από τα τέσσερα λεπτά καθυστέρησης. Ωστόσο, ο 30άχρονος Βίκτορ απέκρουσε το πέναλτι με «ηρωικό» τρόπο και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στη Μινέιρο σε βάρος των Μεξικανών χάρη στον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ!
Μάλιστα, ο Ριάσκος είχε ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό, αλλά στην επίμαχη φάση φάνηκε… λίγος απέναντι στο άστρο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Από την πλευρά της, η Ατλέτικο ισοφάρισε στο 40ό λεπτό, καθώς ο 28χρονος Ρέβερ πρόσφερε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του με πανέμορφο τακουνάκι ύστερα από εκτέλεση φάουλ.
Παρακάτω τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κόπα Λιμπεραδόρες:
Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία)
Ολίμπια (Παραγουάη)-Σάντα Φε (Κολομβία)



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: