Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πήραν άδεια ΠΑΣ, ΠΑΟ και Πανθρακικός

ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Πανθρακικός δικαιώθηκαν στο δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ και αδειοδοτήθηκαν, κάτι που σημαίνει πως ο σύλλογος της Ηπείρου θα είναι η πέμπτη μας εκπρόσωπος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν, ενώ δεν θα έχει περιορισμό στις μετεγγραφικές κινήσεις, όπως και οι "πράσινοι".
Παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης, κ. Δημητρίου, η πενταμελής επιτροπή αποφάσισε να κάνει δεκτές τις εφέσεις των δύο ομάδων και να τους χορηγήσει άδεια, όπως έκανε και με τον Πανθρακικό.  
Από την στιγμή που αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός μένει εκτός Ευρώπης, ωστόσο μπορεί να προχωρήσει κανονικά το μετεγγραφικό του σχεδιασμό, αφού δεν έχει τον περιορισμό που έχουν οι ομάδες που δεν πήραν το "Ο.Κ." από την αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: