Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Μπάχαλο» στη Μπάγερν λόγω Βραζιλίας!!

Τις υπηρεσίες των Ντάντε και Λουίς Γκουστάβο θα στερηθεί ο Γιούπ Χάινκες στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, έπειτα από πιέση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας στη Μπάγερν Μονάχου.

«Μπάχαλο» στη Μπάγερν λόγω Βραζιλίας
Οι δύο παίκτες των Βαυαρών κλήθηκαν από τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι για να ενσωματωθούν στην αποστολή της «σελεσάο» ενόψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Παρά το γεγονός ότι η τεχνική ηγεσία Μπάγερν δεν ήθελε να δώσει τη συγκατάθεσή της καθώς «εκκρεμεί» ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας (απέναντι στη Στουτγκάρδη), έπειτα από τις έντονες πιέσεις των Βραζιλιάνων που συνοδεύτηκαν και από τις απειλές του Κάρλος Αλμπέρτο Περέιρα (τεχνικού διευθυντή), που τόνισε πως ενδεχόμενη αποχή τους από μέρος της προετοιμασίας ενδέχεται να βλάψει την πορεία τους στην εθνική, τελικά ενέδωσε.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, έκανε λόγο για ψυχολογική τρομοκρατία που ασκείται από τη Βραζιλία σε βάρος των δύο παικτών: « Πιστεύω ότι είναι σαφής η εντύπωση, πως χρησιμοποιείται ψυχολογική τρομοκρατία στους δύο παίκτες. Θεωρώ ότι η πίεση που ασκείται είναι απάνθρωπη και αδίστακτη. Τόσο ο Ντάντε όσο και ο Λουίς είναι δυσαρεστημένοι με την όλη κατάσταση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: