Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μιλάει με πολλές ομάδες ο Ζούλιο Σέζαρ!!

Καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του δεν έχει πάρει ακόμα ο Ζούλιο Σέζαρ, παρά το γεγονός πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις. Αυτό ομολόγησε ο ίδιος, μιλώντας στο «Globoesporte».

Μιλάει με πολλές ομάδες ο Ζούλιο Σέζαρ
Ο υποβιβασμός της ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ υποχρεώνει τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς τα έσοδα προβλέπονται πολύ λιγότερα την επόμενη χρονιά. Οι παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια αναμένεται να αποχωρήσουν, στην προσπάθεια να περιοριστεί το λειτουργικό κόστος. Ένας από εκείνους που σίγουρα θα φύγει, αν και αποκτήθηκε μόλις έναν χρόνο πριν, είναι ο Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του αυτή τη στιγμή και προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Μιλώντας για το μέλλον του, ο πρώην τερματοφύλακας της Ίντερ κράτησε… κλειστά τα χαρτιά του. «Αυτή την περίοδο είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της εθνικής ενόψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Θέλουμε να πάμε καλά και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με το μέλλον μου, ούτε συζητώ με κανέναν σχετικά με τη μεταγραφή μου», τόνισε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας.

Στη συνέχεια, πάντως και μετά τις συνεχείς ερωτήσεις του συμπατριώτη του δημοσιογράφου, ο Σέζαρ αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις. «Έχω έρθει σε επαφή με αρκετούς συλλόγους και έχω στα χέρια μου τις προτάσεις τους. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως του χρόνου δεν θα αγωνίζομαι στην ΚΠΡ», υπογράμμισε.

Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιες είναι οι ομάδες με τις οποίες βρίσκεται σε επαφή. «Σεβόμενος την ΚΠΡ, με την οποία δεσμεύομαι ακόμα με συμβόλαιο, δεν θα αποκαλύψω ποιες είναι αυτές οι ομάδες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για συλλόγους της Αγγλίας και όχι μόνο», σημείωσε ο Ζούλιο Σέζαρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: