Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

“Θέλω τον Αναστασιάδη στον Άρη”!!

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Ντίνος Μπαλής, παραβρέθηκε στο στούντιο του “Arena 89.4 fm” και μίλησε για διάφορα ζητήματα, αλλά αδιαμφισβήτητα, η πρωτοποριακή του παραίνεση στην διοίκηση του κ. Ηλιάδη να προσλάβει τον Άγγελο Αναστασιάδη  ως νέο προπονητή του Άρη (!), διότι τον θεωρεί τον κορυφαίο, ήταν η τοποθέτηση που ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες.
Επίσης, συνεχάρη τον Σούλη Παπαδόπουλο για τη σωτηρία του Άρη αλλά και τον Λάμπρο Σκόρδα, εξήρε την δουλειά που έκανε στη διοίκηση των “κίτρινων” ο Γιάννης Ψηφίδης, ενώ επεσήμανε πως η Λέσχη απέτυχε παταγωδώς!
Αναλυτικά, δήλωσε τα ακόλουθα:
Αρχικά, είπε: “Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση του κ. Ηλιάδη παρέλαβε μια… χειροβομβίδα στα χέρια της. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Με χρέη 32 εκ. ευρώ που λένε πως κατεβαίνουν και στα 22 εκ., είναι δύσκολα τα πράγματα.
Για την επόμενη μέρα του Άρη σε οικονομικό επίπεδο: “Επειδή συνομιλώ με τον κ. Ψηφίδη που έκανε δουλειά που δεν έγιναν χρόνια στην ομάδα, ξέρω ότι η ομάδα έχει δύο άξονες ως προς την εξυγίανση. Έναν 4 χρόνων για αποπληρωμή των χρεών σε παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, κ.λ.π. Και ο άλλος είναι τα 10 χρόνια που πρέπει να αποπληρώνονται τα χρέη προς το Δημόσιο.
Για το Σούλη Παπαδόπουλο και το επίτευγμά του να σώσει την ομάδα: “Ο Σούλης ο Παπαδόπουλος,η αλήθεια είναι πως δεν είχε να χάσει τίποτα, τη στιγμή που κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τον Άρη. Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν δεν είχε δουλέψει σε μεγάλη ομάδα, αλλά είναι μαγκιά του που έσωσε την ομάδα, γιατί τώρα ο Άρης θα είχε καταστραφεί. Όλη η οικογένεια του Άρη τον ευχαριστεί. Ίσως να είναι αχαριστία να μη του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία. Αλλά, νομίζω, πως όταν μιλάμε για τον Άρη, μια ομάδα με τέτοιο πρεστίζ, θέλει έναν μεγαλύτερου βεληνεκούς προπονητή”.
Για το ποιον προπονητή θα ήθελε στον Άρη την επόμενη σεζόν και την… πρωτοποριακή άποψη για πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη: ” Εγώ, αν δεν προκύψει κάτι άλλο με άλλον προπονητή από τις ζυμώσεις της διοίκησης, θα ήθελα στον Άρη τον Άγγελο Αναστασιάδη! Τον θεωρώ τον ιδανικότερο για να κάνει μια ομάδα με μικρούς παίκτες, με μικρό μπάτζετ. Τον θεωρώ κορυφαίο των κορυφαίων. Εάν δεν τον τιμήσει ο ΠΑΟΚ, εγώ το θεωρώ ως την ενδεδειγμένη λύση για τον Άρη, να τον πάρει και να τον κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Τέτοιου βεληνεκούς προπονητές αρμόζουν στον Άρη.
Ξέρω ότι ανοίγω τους “ασκούς του Αιόλου”, αλλά και η Θύρα 4 δεν κυνηγούσε τον Ιωαννίδη να τον φέρει στον ΠΑΟΚ; Γιατί να μην πάρει ο Άρης τον Αναστασιάδη; Εγώ θέλω το καλό του Άρη και επειδή τον θεωρώ κορυφαίο, εκφέρω αυτή τη γνώμη και προτείνω στους πάντες και στα πάντα να κάνουν υπομονή και να του κάνουν προσέγγιση την κατάλληλη στιγμή και αν δεν τον τιμήσει ο ΠΑΟΚ, να τον πάρουν. Είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής.
Εγώ ξέρω πως δεν θα έρθει ο Άγγελος στον Άρη, απλώς δείχνω στον κ. Ηλιάδη  τον δρόμο. Αν δεν πάρει το νο1, ας πάρει το νο2. Πέρυσι πήραμε στην αρχή τον Κατσαβάκη, αλλάξαμε μετά άλλους 2, έγιναν εγκλήματα πέρυσι. Και θέλω να πω και ευχαριστώ στον κ. Σκόρδα, που έχω άπειρες διαφωνίες μαζί του, αλλά παρέλαβε κι αυτός την “χειροβομβίδα” στα χέρια του αλλά έσωσε την ομάδα”.
Για την περσινή εφιαλτική σεζόν: “Τα περυσινά λάθη πρέπει να αποφευχθούν. Και ο Ζαμπέτας έχει την ευθύνη του. Το αγωνιστικό πρέπει να το αναλάβουν άνθρωποι γνώστες. Ο Ψηφίδης έκανε φοβερή δουλειά οικονομικά και οργανωτικά, αλλά ποδοσφαιρικά δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε… σχολείο η ομάδα. Ο Διούδης να ‘ναι καλά που με τον Πανθρακικό έσωσε σε δύο φάσεις την ομάδα, αλλιώς αν έχανε ο Άρης δε θα είχε νόημα τίποτα. Με τη βοήθεια του Θεού, σώθηκε η ομάδα”.
Για τη Λέσχη και την παταγώδη αποτυχία της κατά τη γνώμη του: “Απέτυχε παταγωδώς. Ήταν εκεί για να ελέγχει υποτίθεται, αλλά έγιναν 32 εκ. ευρώ χρέη στην ΠΑΕ. Πετούσαν χαρταετό! Τι έκαναν; Εμείς τη φανταζόμασταν σαν της Μπαρτσελόνα, να είναι μεγαλομέτοχος, να έχει χιλιάδες μέλη, όχι έτσι όπως λειτουργούσε η Λέσχη στον Άρη. Εδώ έναν έλεγχο δε μπορούν να τελειώσουν”.
Για την πρόταση του κ. Τζεβελέκη για τη δημιουργία ενός “ενιαίου Άρη”: “Δεν το γνωρίζω. Όμως, εγώ ξέρω ένα πράγμα στην ζωή μου: “Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει”. Θα ήταν πολύ καλό από αυτά που μου λες και είναι προφανώς ένα μικρό κομμάτι της ιδέας, αλλά εγώ λέω πως ο Άρης χρειάζεται χρήματα, όλα τα άλλα είναι περιττά”.
Για τον κόσμο του Άρη: “Για το λαό του Άρη τι να πω; Έχει ανέβει τα Ιμαλαΐα, το Έβερεστ! Και πάλι, όμως, παρ’ ότι ανέβαιναν έναν “Γολγοθά” και πονούσαν για την ομάδα τους, σε κάθε αγωνιστική ήταν εκεί και στήριζαν την ομάδα”!
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: