Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Ψάχνεται» και για Παπαδόπουλο η ΑΕΚ!!

Κάθε μέρα που περνάει ένα ή και περισσότερα ονόματα που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ γίνονται γνωστά. Το τελευταίο που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

«Ψάχνεται» και για Παπαδόπουλο η ΑΕΚ
Είναι πλέον γνωστό, πως η ΑΕΚ θέλει να «χτίσει», σχεδόν, από το μηδέν μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί και με το «καλημέρα» θα κερδίσει τις δύο ανόδους, προκειμένου να βρεθεί γρήγορα στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.

Με βάση αυτό το πλάνο γίνονται και οι πρώτες επαφές με μεταγραφικούς στόχους. Κάποια ονόματα, όπως αυτό του Βούρα, του Γεωργίου, του Ρόβα έχουν γίνει γνωστά, ενώ το τελευταίο που φαίνεται πως θα προστεθεί και του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο «Παπ» μας… «ξανασυστήθηκε» με τις φετινές εμφανίσεις του στον Πανθρακικό και με τα γκολ που πέτυχε έγινε περιζήτητος. Μάλιστα, ήδη υπήρξαν και οι πρώτες προτάσεις, αφού ήταν από την αρχή εξαιρετικά δύσκολο να μείνει στην Κομοτηνή.

Κάπου εκεί μπαίνει στο «παιχνίδι» και η ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη και του το έχει κάνει γνωστό. Ο ίδιος ο παίκτης δείχνει κάτι παραπάνω από «ζεστός» για το ενδεχόμενο αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα πιο ουσιαστικές επαφές τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης φέρεται να έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από ομάδες Σούπερ Λίγκας.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: