Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τόσο εύκολα πάλι;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται Ρέθυμνο και Πανιώνιο αντίστοιχα με στόχο το 2-0 που θα τους φέρει μία ανάσα από τους τελικούς της Α1.

Τόσο εύκολα πάλι;
Τα ματς της Τετάρτης έδειξαν πως οι «αιώνιοι» βιάζονται να παίξουν στους τελικούς μεταξύ τους και οι αντίπαλοί τους δεν μπορούν να τους κοντράρουν στα ίσα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται απόψε το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο αντίστοιχα με στόχο το 2-0 που θα τους φέρει μία ανάσα από τους τελικούς της Α1. Μένει να φανεί αν και τα δεύτερα ματς θα εξελιχθούν σε τυπική διαδικασία ή θα υπάρχει περισσότερη… κόντρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ΣΕΦ (18:15, ΝΕΤ) θέλουν να φτάσουν τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στο Ρέθυμνο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Περπέρογλου και Κατσίβελη, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και πιθανώς να προφυλαχθούν. Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπό, αν και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, παραδέχτηκε πως ήδη το μυαλό ταξιδεύει στους μικρούς τελικούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καρακατσούνης, Φούφης και Ταβουλαρέας.

Λίγο αργότερα (20:00, ΕΤ1) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο για να διπλασιάσει τις νίκες. Οι «πράσινοι» είναι πάνοπλοι και αναμένεται να έχουν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, καθώς με την αγορά εισιτηρίου αποκτούν προτεραιότητα… θέσης για τους τελικούς της Α1. Ο εμπύρετος Νίκος Παππάς είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για τους «κυανέρυθρους». Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του «τριφυλλιού» που έχει 59 νίκες σε 69 ματς σε επίπεδο Α1 (από τη σεζόν 1992/93) και μόνο νίκες ως γηπεδούχος στα play offs κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Πουρσανίδης Γ. και Μητσόπουλος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

3ος Αγώνας ΔΕΥΤΕΡΑ 3-6-2013
Κ.Γ Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 16:30 ΡΕΘΥΜΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΤ Χριστοδούλου-Αναστόπουλος-Μπήτης (Καρούσης)
Δ.Γ.Ν ΣΜΥΡΝΗΣ 20:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Σχινάς-Γκόντας-Σταματόπουλος (Μαγγανάς) ΕΤ 1

4ος Αγώνας (εφ’ όσον χρειασΤεί) * ΤΕΤΑΡΤΗ 5-6-2013
Κ.Γ Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 16:30 ΡΕΘΥΜΝΟ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΤ
Δ.Γ.Ν ΣΜΥΡΝΗΣ 20:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΤ-1

5ος Αγώνας (εφ’ όσον χρειασθεί) * ΣΑΒΒΑΤΟ 8-6-2013
ΟΑΚΑ 18:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ– ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΤ
Σ.Ε.Φ 20:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΤ-1 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: