Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Κόλπο – γκρόσο» για Καβάνι η Τσέλσι!!

Έτοιμη να προσφέρει 30 εκ. ευρώ και τον Φερνάντο Τόρες στη Νάπολι, με σκοπό να αποκτήσει τα δικαιώματα του Έντινσον Καβάνι, είναι η Τσέλσι σύμφωνα με το Sky Italia.

«Κόλπο – γκρόσο» για Καβάνι η Τσέλσι
Να ταράξει τα λιμνάζοντα… νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θέλει για ακόμη μία φορά η Τσέλσι, καθώς όπως μετέδωσε το Sky Italia οι «μπλε» ετοιμάζονται να κάνουν το «μπαμ» με τον Έντινσον Καβάνι της Νάπολι, προσφέροντας στην ιταλική ομάδα 30 εκ. ευρώ μαζί με τον Φερνάντο Τόρες.

Το σενάριο αυτό φαντάζει διόλου απίθανο, καθώς από την πλευρά του ο λονδρέζικος σύλλογος θέλει διακαώς την απόκτηση ενός «καθαρόαιμου» φορ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

O Ουρουγουανός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ από την άλλη πλευρά ο «Νίνιο» θα έβλεπε με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες συμφώνησε με τους «παρτενοπέι».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη πρόταση εντός της εβδομάδας ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα μία από τις πιο πολυσυζητημένες μετακινήσεις, στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.

Πηγή: www.englad365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: