Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Δικαίωση για όλα τα παιδιά»

Ανακουφισμένος και με το μυαλό στην επόμενη μέρα που βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Ευρώπη, είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Ηπείρου, Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Δικαίωση για όλα τα παιδιά»
Η άδεια ήρθε και η Ευρώπη είναι πλέον γεγονός για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες, από το βράδυ της Πέμπτης ζουν το όνειρό τους αφού η ομάδα τους θα παίξει στην Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, ήταν εμφανώς ανακουφισμένος μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ενώ μιλώντας στο infootball.gr έκανε λόγο για δικαίωση όλων των νεαρών παιδιών που έκαναν εξαιρετική χρονιά τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν αναμενόμενο και το δικαιούμασταν από την πρωτοβάθμια. Τώρα προετοιμαζόμαστε για την Ευρώπη. Τον τελευταία καιρό αγχωθήκαμε πάρα πολύ, πίστεψα ότι κάπου υπήρχε μια αδικία προς εμάς, γιατί ναι μεν ήταν εκπρόθεσμα κάποια πράγματα, αλλά δεν ήταν δικό μας το λάθος αποκλειστικά. Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα μας. Είμαι χαρούμενος γιατί πρόκειται για δικαίωση για τα νεαρά παιδιά που έχουμε και την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Αυτή η προσπάθεια έπρεπε να δικαιωθεί και τα παιδιά να δοκιμάσουν την τύχη τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: