Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Θέλει να γίνει… αθάνατος!!

Απόλυτα προσηλωμένος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας είναι ο Τόμας Μίλερ, αφού θέλει να γράψει ιστορία με τη Μπάγερν Μονάχου, φτάνοντας στο τρεμπλ.

Θέλει να γίνει… αθάνατος
Έχει, ήδη, κατακτήσει τη Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους περισσότερους η κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας θα αποτελούσε μια… ασήμαντη λεπτομέρεια. Όχι, όμως και για τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος, μιλώντας πριν τον τελικό, έδειξε πως η Μπάγερν Μονάχου «διψάει» για ένα ακόμα τρόπαιο.

«Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε να γίνουμε… αθάνατοι. Κατακτώντας το Κύπελλο Γερμανίας, θα πετύχουμε κάτι που καμία γερμανική ομάδα δεν έχει καταφέρει. Θα φτάσουμε στο τρεμπλ», είπε ο Μίλερ δείχνοντας την… πώρωση του.

Σε πολλές χώρες ο θεσμός του Κυπέλλου είναι υποτιμημένος. Αυτό το αναγνωρίζει ο διεθνής παίκτης, αλλά τονίζει πως φέτος υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια για τη Γερμανία. «Πράγματι, σε άλλες χώρες το κύπελλο είναι η διοργάνωση που απασχολεί λιγότερο τις ομάδες και τους οπαδούς. Θα μπορούσε να είναι το ίδιο και για τη Γερμανία, αλλά φέτος αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού αν κατακτήσουμε το κύπελλο θα γίνουμε μια από τις ελάχιστες ομάδες της Ευρώπης που θα έχουν πάρει όλα τα τρόπαια της χρονιάς. Και αυτό δεν είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια», τόνισε ο Τόμας Μίλερ.

Οι ομάδες που μέχρι σήμερα έχουν φτάσει στο τρεμπλ είναι, πράγματι, λίγες. Η Σέλτικ (1967), ο Άγιαξ (1972), η Αϊντχόφεν (1988), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999), η Μπαρτσελόνα (2009) και η Ίντερ (2010). Ένα «κλειστό κλαμπ» στο οποίο θέλει να μπει και η Μπάγερν Μονάχου. Το βράδυ του Σαββάτου θα ξέρουμε αν θα τα έχει καταφέρει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: