Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αρέσει πολύ ο Σπανούλης!!

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει μεγάλη «πέραση» ενόψει καλοκαιριού, όμως πολλά θα κριθούν από αυτόν που θα φέρει την καλύτερη πρόταση. Ποιος θα είναι; Διαβάστε για να μάθετε! Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και έχουμε μπροστά μας τους σπουδαίες τελικούς της Α1 μεταξύ των «αιωνίων», το όνομα του Βασίλη Σπανούλη παίζει πολύ δυνατά στη μεταγραφολογία που έχει ξεκινήσει ήδη στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το καλοκαίρι άλλωστε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ με τον Ολυμπιακό και τότε θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει (φυσικά και με τους Πειραιώτες), ώστε να βρει την καλύτερη πρόταση.
Το θέμα είναι όμως, ποιος θα φέρει αυτή την πρόταση, γιατί μπορεί ο V-Span να έχει ατζέντη τον Μίσκο Ραζνάντοβιτς, ωστόσο ήδη υπάρχουν και άλλοι που διεκδικούν τα δικαιώματά του και... τρέχουν από τώρα για το επόμενο συμβόλαιό του.
Όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ήδη δύο ξένοι ατζέντηδες κάνουν προσπάθειες για να πάρουν τα δικαιώματα του Σπανούλη. Και ίσως να μην είναι μόνο αυτοί οι δυο. Κάπως έτσι όμως βγαίνουν και τα δημοσιεύματα για την επόμενη ομάδα του. Τη μία η Φενέρ, την άλλη ΤΣΣΚΑ, την τρίτη η Μπάρτσα.
Ο καθένας τους έχει με κάποια ομάδα καλή επαφή και του τάζει ηγεμονικό συμβόλαιο σε αυτήν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι ομάδες δεν ενδιαφέρονται σοβαρά...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: