Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Και τώρα… μεταγραφές!!

Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά το «πράσινο φως» της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ, αφού συνεχίζεται χωρίς πρόβλημα ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν.

Και τώρα… μεταγραφές!
Με τα μούτρα στην ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ πέφτουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ύστερα από την αδειοδότηση της ΠΑΕ από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Πλέον το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να κάνει ελεύθερα μεταγραφές και υπάρχει ένα «παράθυρο» να παίξει στην Ευρώπη, εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν περάσει τον αντίστοιχο έλεγχο της UEFA και γίνει δεκτός ο «πράσινος» φάκελος.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου φουλάρουν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Μπαϊράμι, του Φάλκενμπουργκ και του Μπεργκ. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

Με την Τβέντε υπάρχει συμφωνία για να πάρει την πρώτη χρονιά 35% ποσοστό μεταπώλησης και τις επόμενες χρονιές μικρότερο ποσοστό μεταπώλησης για τον Μπαϊράμι.

Όσον αφορά τον Φάλκενμπουργκ, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με την Άλκμααρ, με τη… βοήθεια του 16χρονου Χατζηδιάκου (αντί για τροφεία ο πιτσιρικάς θα λειτουργήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα) σε αυτή την υπόθεση.

Παράλληλα, στην Αθήνα βρίσκεται άνθρωπος της Νάπολι για την μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο στην ιταλική ομάδα. Ο Ιταλός παράγοντας μιλάει με τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για το αίσιο τέλος στην υπόθεση.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: